Black Bird Публикувано Март 10, 2009 Публикувано Март 10, 2009 Свиря от скоро със струни Елексир наноуеб. Вадят страхотен звук и наистина държат вече 3 седмици, но забелязах на местата където свиря с перото (струните с намотки) , нещо като малки мъхчета, все едно се е разкъсало няквакво покритие. Нормално ли е това?
Daniel_V Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 При перото е съвсем нормално. На всичките ми Еликсири е така и винаги е било така. Не се притеснявай! Струните са усмъртителни! Просто покритието се разкъсва там. ПС. 3 седмици е малък срок - на едната китара вече 4 месеца с интенцивно ползване на флойда Поздрави! Данио
Fashion Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 (Редактирано) За шредърите специално трябва да са с по-дебело покритие ,на мястото ,където се свири с перото . А сега сериозно, това е съвсем нормално .По интензивното свирене с перо на едно място ,разкъсва част от покритието и това е резултата. Също е сигнал ,че скоро ще трябва да се сменят. Редактирано Март 10, 2009 от Fashion
npokonu Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 ПС. 3 седмици е малък срок - на едната китара вече 4 месеца с интенцивно ползване на флойда Максимум 3 месеца. След това вече звучат много кофти.
Daniel_V Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 ПС. 3 седмици е малък срок - на едната китара вече 4 месеца с интенцивно ползване на флойда Максимум 3 месеца. След това вече звучат много кофти. За Еликсир ли говориш? Вярно, че на тази китара най-рядко свиря. На Престижа около месец карат и ги сменям по мое желание. А това че се къса там не е знак въобще, че са за смяна!
solo5 Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 да не би тия мъхчета да са от някаква кърпичка, с която ги забърсваш на мен с Fast Fret ми вървеше една кърпичка, от която ми са навиха много мъхчета не можах да ги махна и наврях под магаренцето, че ми заглушаваха струните
SomeoneElse Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 (Редактирано) Не не, покритието си е. Аз моите струни не ги забърсвам и няма как мъхчетата да са от забърсване Наистина това "разрошване" в никакъв случай не е сигнал, че трябва да се сменят, защото аз свиря с твърдо, дебело и ОСТРО перце (Dunlop Little Stubby 2 mm) и това се появява след само няколко дни свирня. Останалата част от струните обаче са си перфектни и карат с месеци (при мен три, ако трябва да сме точни). Редактирано Март 10, 2009 от SomeoneElse
Arteglam Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Във Варна от някъде могат ли да се купят такива струни ? Защото аз не съм виждал да продават или са само по поръчка чрез интернет?
badValue Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Във Варна от някъде могат ли да се купят такива струни ? Защото аз не съм виждал да продават или са само по поръчка чрез интернет? едва ли ще получиш по- добра цена от тук - babythomas
Arteglam Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Не се и съмнявам Просто питам засега няма да купувам че финансите са малко и карам на струни за 10 лв
Kikata Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Само не схванах за каква китара става въпрос ако е за акустична и според мен е нормално и при мен го има това нещо.
Recommended Posts