Kikata Публикувано Март 5, 2009 Публикувано Март 5, 2009 Здравейте на всички.Мисля че на всеки му се е случвало да иска да запише нещо на кухарката си но да няма специални микрофони.Въпросът ми трябва ли да се купуват специални микрофони или може да стане и с малко по ефтинички.Проблемът ми е че се чува доста тихо и ако има някаква програма която усилва звука без много много да го разваля ще е истинско чудо.
krismana Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Ами аз ползвам Wavepad и ми върши работа. Естествено качеството не е супер, но какво да очакваш от малко микрофонче.
Kikata Отговорено Март 5, 2009 Автор Отговорено Март 5, 2009 И аз ползвам Wavepad но се чува доста слабо има ли начин да се усили ?
krismana Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Сещам се за 2 начина: 1. Да държиш микрофона по-близко докато записваш 2. От програмата има опция за контрол на силата (разчовъркай се малко и ще го намериш)
synchu Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 Тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=51147
Recommended Posts