kvelikov Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Ами, Стив Морз е все пак на китарата...:-----) Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Клипчета като това са на път да ме откажат от свиренето... Шегичка. В интерес на истината, Стив Морз е от хората, чийто творчество все се каня да разуча и все не стигам до тях. Грабна ми вниманието, определено. Явно ще трябва да му отделя време и на него... Цитирай
jocker Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Ами, Стив Морз е все пак на китарата...:-----) На това ли му викаха морзова азбука?! Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Еее Стийв Морз е уникален...Много добро ! Цитирай
synchu Отговорено Март 6, 2009 Автор Отговорено Март 6, 2009 Ами, Стив Морз е все пак на китарата...:-----) При това на 24 години :/ Цитирай
zwero Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 ^ и сто години да свиря, няма да се науча да свиря така... Парчето кефи много. Цитирай
synchu Отговорено Март 6, 2009 Автор Отговорено Март 6, 2009 Горещо препоръчвам да си намерите на DVD целия концерт на Dixie Dreggs '78 в Монтрьо. http://www.amazon.com/Live-Montreux-Jazz-F...0533&sr=8-1 @Vasil Pavlov - Морз е един от най-завършените и многостранни китаристи - рок, джаз, класика и обилно посипано с идейност. Дефинитивен зъл гении, мен ако питаш. Най ми харесва във филмчето как в началото публиката се колебае дали и харесва и след като завършва "първия" сет на Морз - уууу хууу .... Хубаво е и че на студийния запис Алън Слоан си променя партията на цигулката, която тук не е особено добра или поне не съответства на "майсторлъка" в китарното изпълнение. Цитирай
Recommended Posts