разбойник Отговорено Декември 3, 2005 Автор Отговорено Декември 3, 2005 Добра е, хареса ми. Доста неща не знаех за Джако. През цялото време, докато описваха безумията му се сещах за един БГ музикант с подобно поведение и характер и ми ставаше едно такова . . . . . Който го познава ще се сети за кого говоря. Офтопик: Преди няколко месеца си бях взел "Живот в 33/16" на М. Левиев. Препоръчвам! Цитирай
разбойник Отговорено Декември 10, 2005 Автор Отговорено Декември 10, 2005 Пробвай Дюкян Меломан - аз оттам взех моя екземпляр, или потърси координати на издателството и ги питай. Цитирай
разбойник Отговорено Декември 10, 2005 Автор Отговорено Декември 10, 2005 (разбойник @ Dec 10 2005, 01:58 PM) Пробвай Дюкян Меломан - аз оттам взех моя екземпляр, или потърси координати на издателството и ги питай. MERSY,...dano imam kusmet Дано. Пиши на български :read: Цитирай
groovejazzer Отговорено Декември 10, 2005 Отговорено Декември 10, 2005 Дано. Пиши на български :read: ok!!! Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 9, 2007 Автор Отговорено Февруари 9, 2007 Днес случайно налетях на книгата в книжарница НиСим - на бул. "Васил Левски" 59 (близо до Попа). Според продавача била за "някакъв известен джаз басист" Ако някой все още не си я е взел, а има желание - това е мястото! Цитирай
Dikata Отговорено Февруари 9, 2007 Отговорено Февруари 9, 2007 доста показателна книга.4етох я преди година. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Продава ли се още ? Пропуснах да я купя като излезе,а сега я искам. Някакви наблюдения ? Цитирай
Recommended Posts