MaPuHcKu Отговорено Октомври 19, 2005 Share Отговорено Октомври 19, 2005 ДА! Днес най после се докопах до книгата! След като от издателството ме увериха, че на 16.10 техен приятел щял да пътува към софия с бройки от книгата, на 17 в "Дюкян Меломан" я нямаха, но днес вече имах късмет и си я купих. Лошото е че май пак беше единствена бройка. Поне там, откъдето пича я взе за да ми я подаде нямаше други. Дано да греша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 20, 2005 Share Отговорено Октомври 20, 2005 тъпа работа май най-добре да им се обадя на тея от дюкяна и да говоря кога ще имат... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Октомври 20, 2005 Share Отговорено Октомври 20, 2005 Няма да могат да ти отговорят. Доколкото знам поне досега не са имали някаква твърда уговорка с издателя за получаване на определени количества. Разчитат на издателя да дойде да си прибере парите от продажбата и да достави ново количество. Така че най-добре направи като мен: провери дали има, а ако няма почвай да питаш издателя кога ще прати доставката. Той знае най-добре. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Октомври 21, 2005 Share Отговорено Октомври 21, 2005 Книгата е ЛУУУУУДница много е добра..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 21, 2005 Share Отговорено Октомври 21, 2005 Няма да могат да ти отговорят. Доколкото знам поне досега не са имали някаква твърда уговорка с издателя за получаване на определени количества. Разчитат на издателя да дойде да си прибере парите от продажбата и да достави ново количество. Така че най-добре направи като мен: провери дали има, а ако няма почвай да питаш издателя кога ще прати доставката. Той знае най-добре. Успех! Благодаря ти много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Октомври 21, 2005 Share Отговорено Октомври 21, 2005 За нищо! Басисти от всички страни, съединявайте се! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
t-rex Отговорено Октомври 24, 2005 Share Отговорено Октомври 24, 2005 как се зове книгата на български бре. дайте инфо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Октомври 24, 2005 Share Отговорено Октомври 24, 2005 автор: Бил Милковски заглавие: JACO Необикновеният и трагичен живот на Джако Пасториъс най-великият басист на света Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
t-rex Отговорено Октомври 25, 2005 Share Отговорено Октомври 25, 2005 автор: Бил Милковскизаглавие: JACO Необикновеният и трагичен живот на Джако Пасториъс най-великият басист на света мноооооооооооооооооооооооооооооооого благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Октомври 25, 2005 Share Отговорено Октомври 25, 2005 Моля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 25, 2005 Share Отговорено Октомври 25, 2005 Айде да ми е честита книгата и на мееен !! Има е в дюкян меломан . София, ул 6-ти Септември 7А Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Октомври 25, 2005 Share Отговорено Октомври 25, 2005 (Редактирано) Урааааааааа! Земи сега! Честито, Никифен Другите: НАЛАЗВАААЙ! Едит: Имаше ли още или пак взе последна бройка? Редактирано Октомври 25, 2005 от MaPuHcKu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 25, 2005 Share Отговорено Октомври 25, 2005 До колкото разбрах от разговора ми по телефона завчера има още аз и за това оставих адреса. Който иска да иде да си е земе Днес четох 30тина минути и много ме изкефи.. язък само, че такъв басист така е пропилял живота си... Ама то чалнатите хора на изкуството са така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
frenzy Отговорено Ноември 11, 2005 Share Отговорено Ноември 11, 2005 Джако е ГУРУТО!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Декември 3, 2005 Share Отговорено Декември 3, 2005 Никви отзиви ? Какво стана, хареса ли ви книгата ? Моето мнение, книгата наистина е готина, дори ми стана гадно четейки последните страници и тая цялата безумица покрай тоя човек.... Определено се изкефих Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts