marti77 Публикувано Февруари 28, 2009 Публикувано Февруари 28, 2009 Здравейте на всички колеги искам савет при избора ми на микрофон ,благодаря ви предварително Цитирай
Mandalay Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 (Редактирано) Съжалявам за спама, ама ... "Зенхайзер" е името на фирмата! Редактирано Февруари 28, 2009 от Mandalay Цитирай
Music_niki Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 (Редактирано) Да, такива теми имаше преди доста но както и да е.Аз лично точно това навсякъде пиша, че съм си твърдо зад Shure, Зенхайзер някак си не ме кефят и самата форма на микрофона и звука като че ли.Аз сега съм тръгнал да си купувам точно този Shure PGX 24 Beta 58a и съм твърдо зад него, мисля че си заслужава и е страхотен като модел и качество на звука и изобщо всичко.Затова ти препоръчвам и ти да си вземеш същия, защото и въобще не малко хора звезди пеят с него въобще е страшно известен този модел и той заедно с Shure PGX 24 SM58 са базовите модели на Shure и са най-добрите им! Редактирано Март 2, 2009 от Music_niki Цитирай
bulby Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 (Редактирано) Здрасти! Според мен това си е най-вече до лични разбирания. Shure Beta 58A е в една ценова категория със Sennheiser E935, според мен и двата микрофона са супер. Има и много яки микрофони на ElectroVoice, просто трябва да изпробваш няколко и да видиш кой най ти пасва на гласа. Чувал съм разни мнения, че Sennheiser били по-добри за женски гласове, но според мен точно E935 е перфектен за ниски мъжки гласове, вади много топло тембъра. Успех с избора! Редактирано Март 5, 2009 от Angermeans Цитирай
Mogila Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Най-добрия микрофон е подходящия за твоя глас микрофон. 1 Цитирай
Lee Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Много теми се нароиха с подобни запитвания. Как бих могла да се произнеса по въпроса, след като избора на микрофон си е единствено и само ваш? Микрофоните са си качествени, марките са с много години опит... всеки търси различен звук и се чувства удобно с различен микрофон. И е много важно през какво минава въпросния микрофон и с какви колони работите. Хващате нещо на място, питате колеги да ви услужат с техните микрофони за проби и така избирате. Аз пък не мога да пея със Shure. Въобще не ми звучи гласа..имам 2 и стоят да обират прах. Не губете време в писане, ами пробвайте каквото ви попадне и си изберете оптималния вариант. Успех! Цитирай
Recommended Posts