Sieger Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 (Редактирано) еее ти къде отиде бе айде зимай, която да земеш пак си на далавера лично мен ако питаш флойд не ти трябва твърдо окачване му е майката Леле леле, от Ямаха на ESP/LTD Хубавия флойд не вреди, много интересни пасажи могат да се спретнат с флойда, но може да създаде и огромни проблеми има достатъчно теми тук разискващи за и против... В крайна сметка въпрос на личен избор... Но аз съм за LTD с две ръце Едит: Докато бях в GB пробвах JS1000 и надали има нещо общо с ямахата от дайнакорд Редактирано Октомври 2, 2005 от Sieger Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 лично мен ако питаш флойд не ти трябватвърдо окачване му е майката май забрави как преди няколко месеца урева света че флоида не ти бил хубав иначе Ицо ако имаш възможност грабваи ЛТД-то, изглежда мн добре Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Едит: Докато бях в GB пробвах JS1000 и надали има нещо общо с ямахата от дайнакорд Ще видим. Досега от тоя род Ibanez-и съм свирил само на JEM, не е мой тип китара. Цитирай
ALBIREO Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 ESP- то взимай и недей се излага с тая Ямаха... Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 3, 2005 Автор Отговорено Октомври 3, 2005 да беше толко лесно да се внесе китара...шото в БГ никой не внася таа марка...Дано стане...ако не Ямаха или некъв Ебанец... Цитирай
synchu Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 ESP, та ESP - какво ESP, това е LTD. LTD са Скуайърите на ЕСП. Като чат пат се появяват мнения по картинки и по слухове направо е супер, особено разни аргументирани с "ЕСП е супер", "определено е по-добро от Ямаха", "недей се излага....".... пфу и макар... Пич, ако си пробвал и двете китари и ти харесва повече ЛТД - ок - взимай, бегай и не слушай никой....ама по картинка да му се прехласваш...някак си няма да си я слагаш вкъщи в рамка да си я гледаш.... Този модел на Ямаха според мен е много сполучлив от всяка една гледна точка и е страхотна китара...за почти без пари... ЛТД не съм пробвал...само ЕСП - Линч, камикадзе ли к'во беше с некви йероглифи - убиец - ама 1900 ойро ... Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 3, 2005 Автор Отговорено Октомври 3, 2005 Може и да си прав, ама в harmony-central само високи оценки има, адаптерите са закрити...Не знам и аз вече... Цитирай
synchu Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 Може и да си прав, ама в harmony-central само високи оценки има, адаптерите са закрити...Не знам и аз вече... Основната разлика е не, че адаптерите са закрити, а че са активни мой човек... уотсоуевър.... както сам си преценяваш така си действаш Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 4, 2005 Автор Отговорено Октомври 4, 2005 Може и да си прав, ама в harmony-central само високи оценки има, адаптерите са закрити...Не знам и аз вече... Основната разлика е не, че адаптерите са закрити, а че са активни мой човек... уотсоуевър.... както сам си преценяваш така си действаш Начи според тебе Ямахата е по-добра от тва ЛТД? Цитирай
synchu Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 Ам точно това се опитах да кажа - не знам кое е по-доброто, но докато не си пробвал и двете и ти трудно можеш да знаеш Знам кое съм пробвал - Ямахата и знам че е добра китара, вероятно и ЛТД-то е добра китара въпроса е че няма къде да се пробва. Най-добре е да се изкаже някой, който е пробвал и двете, ако има такъв. Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 7, 2005 Автор Отговорено Октомври 7, 2005 (Редактирано) Ямахата вече е моя Вчера я зех и съм много доволен. Направо в компа е включена сега и звука кърти мивки(не очаквах такъв звук без добра саунд карта и без DI Box). Ше пусна снимки по-нататъка :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Октомври 7, 2005 от st0rmblastt Цитирай
Recommended Posts