st0rmblastt Публикувано Септември 30, 2005 Публикувано Септември 30, 2005 Ходих вчера до Динакорд, ама накъв блусар не остави един Гибсън намира бая време и не ми се чакаше, ама я видях китарката. Само хубави отзиви съм чувал за тоя модел и се пак да питам: 1. нещо по-мъничка ми изглежда от другите Ямахи, особено тялото. Кьорав ли съм или? 2. кво ш`каете за състейна й? Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 става китарата. само виж флойда да не се бъзика нещо щот са малко паянтови Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 30, 2005 Автор Отговорено Септември 30, 2005 Утре ше я проам, дано случа на флойд Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Не съм забелязал да и е малко тялото, грифът определено е доста тънък. Само не се подвеждай по позитивните отзиви (включително и моите) - всичко е много относително и е възможно на теб лично никак да не ти хареса китарата. Освен това всичко е въпрос на късмет - можеш да попаднеш и на много добра и на лоша такава. Абе let the force be with you! пс. Темата с тремоло бозите в стил оригинален Floyd Rose е неизчерпаема. Най-общо казано идеално тремоло няма - рано или късно се износва (слава богу моето все още се държи геройски). Цитирай
wessy Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 тънък гриф, добри адаптери, флойд средна работа китарата си я бива. Мен ме кефи и е мн удобна (поне за мен де) Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 тънък гриф, добри адаптери, флойд средна работа китарата си я бива. Мен ме кефи и е мн удобна (поне за мен де) Направо ми взе думите от устата Изкефи ме мнението на някакъв пич за тази китарка, мисля че съм го поствал и друг път: Overall Rating: 10 15 years playing. I also have the following electric guitars: 1959 Gibson Les Paul Custom, PRS CE-22, Ibanez JS1000 (Joe Satriani Model), Santana SE, Danelectro U2 '56 reissue, Stevie Ray Vaughan Signature Fender Stratocaster. I'm very satisfied with this guitar. I wanted a versatile instrument, but this happened to be a rock guitar, and a very good one. For rock /metal style I bought the Ibanez JS1000 and after spending more than a thousand bucks I didn't got the sound I wanted. Well, this $450 Yamaha beats the $1,000+ Ibanez JS1000 in sound, value and features Разбира се това е пак много относително... затова смятам да си закупя един Ibanez JS1000 да проверя Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Ами надявам се знаете простата истина , че сигначър моделите са изкуствено надути откъм цена но не и от към екстри. Дори в някои случаи са по-лоши от базовия модел (по-лоши не е точно казано, по-скоро някои параметри са ограничени според изискванията на самия музикант поръчал дизайна) Цитирай
wessy Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 еми... има нещо такова. На практика плащаш кинти отгоре само за да пише нечие име малко тъпо ако имам китара с име на нея то ще е моето Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Ходих вчера до Динакорд, ама накъв блусар не остави един Гибсън намира бая време и не ми се чакаше, ама я видях китарката. Само хубави отзиви съм чувал за тоя модел и се пак да питам:1. нещо по-мъничка ми изглежда от другите Ямахи, особено тялото. Кьорав ли съм или? 2. кво ш`каете за състейна й? по някаква голяма случайност аз също ходих до динакорд и го видях този понеже ходих до рок магазина да гледам за нещо с дълги ръкави,минах да разгледам китарите там и го видях този блусар.ама къде се беше разположил....може да сме се засекли Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Абе честно казано не ме кефи идеята да свиря на китарата на еди кой си. Но китарката е с доста тънък гриф (съвсем малко по-дебел от този на ямахата след 12-то прагче), за разлика от RG-тата. Оригинално е с леко блусарски димарцио адаптери и е с едж про тремоло. Потенциометрите са пулл-пуш с някви интересни тонкорекции - т.е. звучи интересно като китарка. Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 по някаква голяма случайност аз също ходих до динакорд и го видях този понеже ходих до рок магазина да гледам за нещо с дълги ръкави,минах да разгледам китарите там и го видях този блусар.ама къде се беше разположил....може да сме се засекли не мога да разбера каква връзка с темата има това че си ходил да си купуваш блуза на някаква метълска гръпа, което въобще не ме интересува и това че си минал от еди къде си. по темата: определено не мога да кажа че сатриани модела е по-лош от ямахата но спор няма, хубава е ямахата така че взимай Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 по някаква голяма случайност аз също ходих до динакорд и го видях този понеже ходих до рок магазина да гледам за нещо с дълги ръкави,минах да разгледам китарите там и го видях този блусар.ама къде се беше разположил....може да сме се засекли не мога да разбера каква връзка с темата има това че си ходил да си купуваш блуза на някаква метълска гръпа, което въобще не ме интересува и това че си минал от еди къде си. по темата: определено не мога да кажа че сатриани модела е по-лош от ямахата но спор няма, хубава е ямахата така че взимай просто исках да кажа че и аз го видях този блусар захапал тая китара.сега очаквам да почнеш да ме критикуваш и да ми се караш понеже си примерен а аз съм тъп. Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 2, 2005 Автор Отговорено Октомври 2, 2005 абе май ше зема нещо още по-добро ->ESP LTD MH 400 ако не стане, зимам Ямахата... Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Супер Айде и да се похвалиш после Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 (Редактирано) еее ти къде отиде бе айде зимай, която да земеш пак си на далавера лично мен ако питаш флойд не ти трябва твърдо окачване му е майката Редактирано Октомври 2, 2005 от stratocaster Цитирай
Recommended Posts