ultramega Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Супер е Още като дойдохте в нас и ми беше оставил негови неща да слушам, много се изкефих. За доизпипване на записите технически , не мога да кажа нищо, защото не съм достатъчно навътре в нещата.
zwero Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Срахотни композиции и свирене. Личи си обаче, че са домашни записи. Косьо да се ориентира към студио. (за домашен запис мисля, че е много добре) Посредник...Косьо да си направи регистрация, не е трудно. С най добри намерения и към двама ви...
emo_tion1 Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Много ми харесаха инструменталите от към идеи
vanboy Отговорено Февруари 26, 2009 Отговорено Февруари 26, 2009 Доста музикантско! За пръв път сега чух изпълнение на варненската група в която участва Никито Райков-очаквах да е нещо подобно.
Heartman Отговорено Февруари 26, 2009 Отговорено Февруари 26, 2009 Прекрасни са новите му парчета!Има много идеи и са реализирани много добре.Супер!
peshoy2k Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 на мен ми харесва тва олд скуул звучене, много даже
alrock Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 (Редактирано) Много са яки инструменталите. Много яко свирене и хубави идеи. Редактирано Февруари 28, 2009 от alrock
dillens Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Винаги очаквам уникални неща от Косьо,и сега просто се наслаждавам.Качеството на звука никак не ме радва и наистина звучи хоум мейд.Но кажете ми колко средства трябват за добър запис и могат ли да се избият тези средства от качествената музика?Напълно съм доволен от това което представя автора,макар и с твърде посредствен звук.
musicman Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Темата се затваря временно. Нека автора на темата се свърже с мен и да потвърди автор ли е или не на музиката която пуска за авторска.
Recommended Posts