eL_NinYo Публикувано Февруари 24, 2009 Публикувано Февруари 24, 2009 Ето линк към първата от 4 части статия,която преведох за сайта. Дано да ви е от полза Какво да знаем за палките ? Цитирай
iffo1024 Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Мерси за статията! Една малка корекция - точно под картинката си изредил типовете и тяхното предназначение - последния ред трябва да е 2Б - но там пак е написано 5Б. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 24, 2009 Автор Отговорено Февруари 24, 2009 Ей,мерси за това Тези дни ще бъдат качени и останалите части ! Цитирай
visorski Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Изключително полезна информация! Евела на "eL_NinYo" , дано да има повече такива материали Цитирай
Monni Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 До преди няколко години аз си правех палките (сега нямам време, а и базата не ми е под ръка ) и мога да кажа, че дъб най-ми допада. Но... за хамалите - препоръчвам бук или аналог - по-лек по-мек по-бързо се чупи. Или палки или чинели, вие избирате какво ще си купувате по-често . Габъра не съм го пробвал, но е по-здрав от бук. Дрян (трябва много да внимавате с него) - палките се чупят след като ви останат само обръчите от барабаните. Сега предпочитам да дам 5лв. за месец. На Валето (не съм сигурен за името) са добри - стига да са еднакви . Важното е да са ви удобни и да внимавате ако ги чупите често. Успех Цитирай
simon Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Ако си пробвал "Валето", значи си пробвал и палки от габър, доколкото знам точно от това дърво са направени. Kазвал съм и преди при тях поне при мен всичко е на късмет. Изкарвал съм и повече от месец с тях, но съм ги чупил и за минути Цитирай
Monni Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Незнам от какво са направени, палка не съм чупил - възможно е и да попрекалявам с избирането. Пери известно веме се набутах и си взех карбонови - ужасен избор от моя страна (нито са ми удобни нито ми харесва звука), ама нали да пробва. Цитирай
vihro Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 За Валето съм чувал,че са от варен бук.Те са неестествено леки палки.Но може да имат серии и от други дървесни видове. Ненчо,много полезна статия.Мерси Очакваме и останалите Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 27, 2009 Автор Отговорено Февруари 27, 2009 Още малко за палките Цитирай
Recommended Posts