Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 ...а на сутринта прослушвам записите и се кефя на гениалността си... Их, ама не всички можем така. Просто защото не сме гениални... Цитирай
Joys Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Предимно вечер до към 2 часа, но и сутрин докато си пътувам до работа в автобуса ми зсвучат няк'ви работи в главата и после вечерта тези същите вече ги няма. С по дълго правене на шум идват някои неща пък било там с мъжки или женски имена. Все тая. Като дойде яко и след това го има в главата ама като не мога да го свирна А? Мъча се докато стане така както ми харесва. :guitar: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Предимно вечер до към 2 часа, но и сутрин докато си пътувам до работа в автобуса ми зсвучат няк'ви работи в главата и после вечерта тези същите вече ги няма. С по дълго правене на шум идват някои неща пък било там с мъжки или женски имена. Все тая. Като дойде яко и след това го има в главата ама като не мога да го свирна А? Мъча се докато стане така както ми харесва. :guitar: Ако можеше да свиря това, дето ми е в главата...щях да се самоубия, ама не знам дали от кеф или от ужас! Цитирай
Wolfheart Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 аз съм на периоди, в които от музата ми няма и следа.тогава нищо не помага.и после идва изневиделица и се опитва да си навакса,без място,час или причина.а най-добре се представя след голямо физическо изтощение,когато разумът е смазан от духа,който се рее на воля щастлив във своята свобода. а да видим сега някой разбра ли какво казах :think: Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 На мене музата ми идва всеки път когато свиря импровизации с барабаниста. Иначе сам - вечер, когато нещо не ми дава мира - свиря за да разпусна. Точно тогава ми идват страхотни (за мен) идеи, които обикновенно не забравям, но рядко използвам в нещо свързано. Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Обикновено музата ми идва вечерта или през нощта... Тогава се почва тероризирането на мирните съседи! Цитирай
PRIMO Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 (Редактирано) Сутрин по пижама и следобяд около 4-5 часа след като съм се наял. Вечер късно идеите ми заспиват заедно с мен. Редактирано Декември 13, 2006 от PRIMO Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 По принцип ми се присвирва или когато съм се върнал от работа, и съм поотпочинал, или в почивните дни, обикновено от към 11 сътринта, докъм 5 следобяд, когато започвам да искам да се видя с познати. Цитирай
fluti Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 На мен обикновено ми се присвирва, когато няма китара наоколо :wall: Цитирай
lizardman Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 сетя ли си къв кеф е и музата ме е хванала Цитирай
Recommended Posts