SOD Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 е как да няма, някой да е чувал нешатата на владо балев много добре звучаши китарни усилватели Цитирай
trektor Отговорено Ноември 7, 2005 Отговорено Ноември 7, 2005 (Редактирано) оффф Ми аз се си права устата ма....Дай да се стягаме и да я почваме!!! Ае кат се поосеферим в новата квартира и го почваме онова ламповото... ти знаеш .....Направете си некфо яко лого и някакъв зверски дизайн на сандъците и ще пробиете. Поне на източния фронт....... аз ви предлагам като се стегнете и сериозно заработите по въпроса да сложите за лого тая жълтата кравичка от аватара ти - много е яка , а и нали се BUL ни викат... Даже искам да ми я сложиш на джаджата дето съм поръчал... оффф Редактирано Ноември 7, 2005 от trektor Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 аз ви предлагам като се стегнете и сериозно заработите по въпроса да сложите за лого тая жълтата кравичка от аватара ти - много е яка , а и нали се BUL ни викат... Даже искам да ми я сложиш на джаджата дето съм поръчал... оффф Жълтата крава е запазената марка на Freak Kitchen, 1 любима моя банда Цитирай
Recommended Posts