yellow nEuphoria Отговорено Февруари 20, 2009 Share Отговорено Февруари 20, 2009 Ако може само да разделя гласа от цялата песен ще е яко... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Февруари 20, 2009 Share Отговорено Февруари 20, 2009 (Редактирано) Не искам да засегна никого, но както сте я подкарали не виждам място нито за талант, нито за творчество. Тези програми се създават да помагат на музиканта, а не да го изместват. По тая тема съм до тука! Редактирано Февруари 20, 2009 от Slacoth Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Февруари 20, 2009 Share Отговорено Февруари 20, 2009 В края на краищата използването на подобни играчки в музиката ще остане въпрос на чест: Cannibal Corpse и Suffocation никога няма да използват подобна перверзия. Колкото до това че пренареждало нотите без да променя качеството на звука: ха-ха-ха-ха, да бе... Иначе чичкото от клипа го признавам: див гений е и постижението му (ако е истинско) тепърва ще има много по-важни приложения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
X_eNeMy Отговорено Февруари 20, 2009 Share Отговорено Февруари 20, 2009 Знаех си, че и аз ще се "науча" да пея някой ден ! :) Всички фолк-диви сега ще станат добри - Мара отварачката например я транспонираме в Марая Кери Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 да и аз ще стана като Ковърдейл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Ей, ма тва значи яко оригинални бекинги! Урааааа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Това е стара вест. Плъгинът вече излязъл ли е официално? Питам, защото тези видеота ги гледах още лятото. Тогава също се твърдеше, че '"скоро ще излезе на пазара". Това ще е готино за вадене на песни. Вкарваш МП#-то на еди-коя си група в Мелодайни и това ти вади само солото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Беше анонсирано за Музик мессе, ама нещо не го виждам... хпреди доста време се запознах с пича на месето през 2005-та година, като излезе втората версия (ако не се лъжа).... направиха голям фурор, но е факт че програмата не се котира много. Само за информация - в Кюбейс петицата има интегриран същия редактор...дали пък не са продали малко ноу-хау и на конкуренцията? Иначе не се притеснявам от това, някой да ми вземе занаята....колкото и да си цъка с плъгините реалното и живо свирене винаги носи дивиденти.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 (Редактирано) Яка работа ,ше трябва веднага да си вземат в Пайнер ,че иначе лошо ,само не знам кой ще мести тоновете на правилното място като излезеш да свириш и пееш на живо Редактирано Февруари 21, 2009 от Heartman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Уволнени сте !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Е, малко е пресилено да си мислим, че едва ли не това ще е панацеята за смотаното свирене. Така или иначе на живо рядко може да за заблуди публиката, там си проличава всичко . По - скоро ще има полза, ако човек направи добро соло и сгреши нещо и не иска да го презаписва наново, въпреки, че като гледам в клипчето има някои неща, дето граничат с фантастиката ..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 За кюбейс петицата не съм сигурен дали плъгина който е интегриран има същите възможности, нека който е минал на тази версия и е запознат да даде инфо ще бъде полезно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Февруари 27, 2009 Автор Share Отговорено Февруари 27, 2009 това, което е в кубейс 5 няма възможностите дори на стария мелодайн, камо ли на новия, по скоро се доближава до аутотюн Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Март 1, 2009 Share Отговорено Март 1, 2009 На това чудо му се възхищавахме още април миналата година: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=38565 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Март 1, 2009 Автор Share Отговорено Март 1, 2009 тц тц, бая се е проточило явно, щом още не е видяло бял свят ако действително тези клипове ги е имало април т.е. пролетта на миналата година, брадатия човек каза, че плъгина се очаква да излезе есента, аз си мислих че тези клипове са от скоро и става въпрос за тази есен - 2009, ама очевидно е ставало въпрос за миналата есен, което ме навежда на мисълта - къде е този плъгин и защо се бави толкова? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts