the_gorer Публикувано Февруари 16, 2009 Публикувано Февруари 16, 2009 (Редактирано) Ето това е несломим дух. http://www.youtube.com/watch?v=IfeRMHvFey4...re=channel_page Всъщност, ръката му не е отрязана. Така е роден. Ето доста интересно видео. http://www.youtube.com/watch?v=OuepuSokn9M...re=channel_page Редактирано Февруари 16, 2009 от the_gorer Цитирай
pampi Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 И казва, че започнал да свири перди 3 години! Цитирай
Arteglam Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Горкия човек Нз аз сиг. ако си изгубя ръката ще се самоубия като знам ,че няма да мога да свиря особено ако съм свирил години да речем.Иначе се радвам ,че е намерил сили да се бори и е измислил такава интересна техника ,която да замести липсващата му ръка. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 (Редактирано) Тоя пък, свири без ръце (щото няма) - ...а този ми е любимият, еднорък басист - Такъв дух е най-вече причината да съм краен с хората, с които свиря и често пъти да съм обявяван за "неадекватен", щото правя забележка за немърливост или безотговорност, а просто не оценяваме това, което имаме в момента... Редактирано Февруари 16, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
spongebob Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Честно казано като видях заглавието си казах пак ли....обаче това наистина е достойно за едно голямо Евала.Дори не харесвам особено такъв тип свирене,но колко са хората,които биха си повярвали,че ще се научат да свирят с такъв недъг,при това човека е задълбал в сериозни детайли и напрактика свири с лекота неща които цял ютюб маже. Цитирай
Necrophagist Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Тия са супер!Доказват,че никога не трябва да се отказваш 5/5 Цитирай
savov Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Наистина невероятно! Това е и поредното доказателство, че ако човек желае нещо истински - винаги намира начин... Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 И във vbox7 ги има. Без коментар, нямам какво да кажа. Мога само да го гледам и слушам... http://www.youtube.com/watch?v=KDLvlicXBV8...t=1&index=4 <--- А тая песен как се казваше ? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 3 Doors Down - Kryptonite ... Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Ами браво на такива хора.Предполагам се изисква много повече от това, което обикновените хора дават , за да се научат да свирят така... Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 (Редактирано) Нямам думи за тези хора - идеален пример за НЕСЛОМИМ човешки дух... Безръкият, който свири в Балбоа Парк в Сан Диего (той май беше китариста на Big Toe Band), съм го виждал вече, другите чак сега ги гледам. Джон Деннер ако за 3 години е напреднал така, мисля, че е крайно време да си слагам китарите в EBay, и да се откажа... шегичка Не знам защо, но такива клипове винаги ме подсещат пък за един мой любим китарист - Джанго Рейнхарт, който е изключителен и.... е свирел само с 2 пръста на лявата ръка (другите са обезобразени при пожар и рядко ги е ползвал - предимно за акорди). Тези клипове ме карат да оценя нещо, което не всички имат за даденост, и което все пак не пречи на тези хора да правят музика, която да е прекрасна... ето ви още едно с безръкия, този път с цялата група - песента е много хубава! п.п Щом има ЖЕЛАНИЕ за нещо, има и НАЧИН... Редактирано Февруари 16, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
hammersign Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 Уникално направо, но мене най-много ме изкефи пича с краката Цитирай
Necrophagist Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 и мен ме радва той (с краката) Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 поклон пред такива хора...просто ние сме едни глезльовци които не оценяват това което имат Цитирай
Recommended Posts