Polyphone Публикувано Февруари 16, 2009 Публикувано Февруари 16, 2009 - Акустична китара - полуакустичен бас - там-там - 5 гласа Беквокалите са импровизирани, затова на моменти звучат калпаво Ето го и творението. http://www.esnips.com/doc/cead7b80-85ba-4f...94b9f66cc/samba Кажете, колеги, има ли хляб в тая песен, или звучи банално? Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Браво Вълчо! Супер епесничката и според мен си струва по- хубав запис с истински перкусионист. Ще стане малък раскош! Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 16, 2009 Автор Отговорено Февруари 16, 2009 (Редактирано) Мерси, Боби! Добре, че си ти да оцениш неразбрания старец! пп Знаех си, че не ставам за перкусионист Редактирано Февруари 16, 2009 от Polyphone Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Интересна си я свършил.Браво , хареса ми ! Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 17, 2009 Автор Отговорено Февруари 17, 2009 (Редактирано) Интересна си я свършил.Браво , хареса ми ! Мерси ! Радвам се, че все пак е имало смисъл да пусна записа във форума ! Всъщност тази песничка я бях правил много отдавна, в 11-ти клас, и едва сега по спомен я записах. Редактирано Февруари 17, 2009 от Polyphone Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 18, 2009 Автор Отговорено Февруари 18, 2009 Пускам нов линк - махнах дублиращия основен вокал и един от бековете, така май е по-чисто и по-ненатоварено. http://www.esnips.com/doc/c978871b-07e2-43...c49e5f/samba_fr Цитирай
spongebob Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 Парчето е адски свежо!Не знам за какво се пее в него,но има невероятно настроение!Такова парче се слуша с жена до теб и мохито в ръка...и разбира се температурите трябва да се покачат с поне 40 градуса спрямо сега .Адски бих се искефил да свирна в парчето ако решиш да го запишеш с други музиканти,надявам се не ти се струва самонадеяно,просто ме радва Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 20, 2009 Автор Отговорено Февруари 20, 2009 ^ Да, така е по-добре. Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 20, 2009 Автор Отговорено Февруари 20, 2009 Парчето е адски свежо!Не знам за какво се пее в него,но има невероятно настроение!Такова парче се слуша с жена до теб и мохито в ръка...и разбира се температурите трябва да се покачат с поне 40 градуса спрямо сега .Адски бих се искефил да свирна в парчето ако решиш да го запишеш с други музиканти,надявам се не ти се струва самонадеяно,просто ме радва Благодаря ти за хубавите думи! Много си прав за атмосферата за слушане на това парче, в момента тази снежна виелица не е идеалното нещо. ;-) Радвам се, че ти харесва парчето. Ако наистина ти се занимава и имаш време, можем да пренаправим песента през нета, аз така или иначе ще трябва да поуправя сериозно бековете и да ги презапиша. Ето го текстът в превод, съвсем банална гимназиална поема, бях я писал за една кака, в която бях лудо влюбен. А тя така и не разбра за песента, нещата бяха приклучили! Ще додйде ден, когато звездите Ще заспят в нощта. Тогава ще се пробудиш От този блажен блян. Завинаги забегнал в този сън, Аз търся напразно звездите, Без теб небето е по-тъжно от земята, Дните ми – безцелни. Спомни си онова време, Което щастието милваше. Отнесени бяхме от вятъра На красотата и величието. Цитирай
SGEORGE Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 Много свежо!Поздравления!Много ме изкефи Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 20, 2009 Автор Отговорено Февруари 20, 2009 Много свежо!Поздравления!Много ме изкефи Благодаря ти! Цитирай
spongebob Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Радвам се, че ти харесва парчето. Ако наистина ти се занимава и имаш време, можем да пренаправим песента през нета, аз така или иначе ще трябва да поуправя сериозно бековете и да ги презапиша. С удоволствие ще намеря начин и ще се пробвам,то така си е супер между другото-само с китарка,та ще внимавам да не разваля цялостната концепция Иначе текста е такъв какъвто трябва да бъде! Цитирай
Recommended Posts