Angry Samoan Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Макар да не си падам, по точно този стил музика мисля че парчето не е зле, къса глави и се вмества в рамките на този жанр. Рифът е малко стандартен, но иначе е як и агресивен , става и за Hardcore тип Hatebreed или Sick of It All примерно. Иначе от записът е добър за demo. При break-а си личи още повече, че са използвани електронни барабани, но това не е чак такъв проблем. Единственото, което не ми хареса е вокалът, но вече казах, че не съм фен на този стил музика, а такива вокали са стандартни за Death Metal. Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 30, 2004 Автор Отговорено Ноември 30, 2004 Мерси . Доста хора казаха, че не е техния стил но ги кефи много, което ме радва. Гот е усилията ти да се оценят. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Аз също не съм фен на тоя стил, ама вокала кърти мифки Съвсем скоро очаквайте и следващата песен! Цитирай
bulby Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Вокала определено не ми се струва типичен дет метъл ! По-скоро по-нисък и гърлен кораджийски вокал. Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 30, 2004 Автор Отговорено Ноември 30, 2004 Вокала определено не ми се струва типичен дет метъл ! По-скоро по-нисък и гърлен кораджийски вокал. бе и аз по към това мнение бих се придържал ама Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Аз пък го намирам просто за як Цитирай
bulby Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Айде момци. Чакам шведския мелодичен дет метъл Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Аве къв дет ве? Междудругото следващата песен ще е готова утре Цитирай
Angry Samoan Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Death Metal и Grindcore са доста близки стилове (даже някои опредлят Grindcore като подстил на Death Metal) така че това няма чак такова значение, а и аз казах че не съм голям фен на тази музика. Важното е,че парчето не е лошо. Цитирай
bulby Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Не е точно така, grindcore-а произлиза от crustcore-а, който пък произлиза от пънка Но някои групи просто смесват двата стила. Anyway... Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Ранните албими на Death и на някой други групи от Флорида със своята агресивност определено са много близки до Grindcore, а саундът на типични Grindcore групи като Napalm Death и Carcass в по-късните им албуми е невъзможно да бъде отделен от този на Death Metal групите на 90-те. По-принцип Grindcore e британски феномен, но рифовете и структурите на песните на много американски Death Metal групи с по-ограничени технически възможности, свирещи в бързо темпо са много близки до Grindcore. А иначе koрените са както в Hardcore (а не от Punk), така и в Thrash Metal. А и самият Thrash, както и Speed Metal-a имат силни влияния от Punk&Hardcore. Така че нека не издребняваме повече по тази тема Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 И всичките тия глупости ги изписахте заради два рифа на китариста... лелей Цитирай
synchu Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 И всичките тия глупости ги изписахте заради два рифа на китариста... лелей свиквай хахахахахахаха Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 И всичките тия глупости ги изписахте заради два рифа на китариста... лелей Ставаше дума за вокалите, а не за китарата в парчето Чети по-внимателно следващия път, защото от тия "глупости" можеш и да научиш нещо полезно. Цитирай
Recommended Posts