chameleonka Публикувано Февруари 13, 2009 Публикувано Февруари 13, 2009 (Редактирано) http://www.vbox7.com/play:cc0063af Търся си съмишленици. Редактирано Февруари 22, 2009 от eL_NinYo Цитирай
patzo Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 Много добре го пееш това парче, почти като Sharon den Adel, записа е много зле, но ако се запише хубаво ще звукне добре. Цитирай
chameleonka Отговорено Февруари 17, 2009 Автор Отговорено Февруари 17, 2009 Мерси много за комплимента,а относно качеството на записа прав си,но програмата,с която се записвам не е много добра. Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 Търся си съмишленици. Много нежно и чисто пееш! А и красив глас имаш! Цитирай
LOE Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 добре е а този глас може и по-нежно според мен програмата за запис не е особено важна, много по важно е какво записваш и как го записваш, в случая проблема е най-вече в прекалено слаб и най-вероятно и доволно смотан микрофон Цитирай
KST Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 Според мен пееш наистина прекрасно, трогна ме с гласа си Ако може само да кажеш името на оригиналната песен Цитирай
chameleonka Отговорено Февруари 21, 2009 Автор Отговорено Февруари 21, 2009 Името на песента е Forgiven i e na Within Temptation. Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 (Редактирано) -> Forgiven @vbox7.com<- -> Cry for the moon <- @vbox7.com Айде ето ви линковете Справяш се чудесно, найстина имаш много плътен и красив глас. Гледам че и там си ме намерила кажи ми как да не сложа нещо красиво в любими Редактирано Февруари 22, 2009 от XeRo Цитирай
chameleonka Отговорено Февруари 22, 2009 Автор Отговорено Февруари 22, 2009 Благодаря много за комплимента и за това че си ги качил.Аз бях слушала на Камелот твои изпълнения и много ми харесаха обаче май си ги махнал от vbox.И твоето пеене е просто уникално браво и продължавай в същия дух. Цитирай
savov Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 И на мен ми хареса! Много приятен и топъл тембър имаш. Звучиш, обаче малко плахо...либсва ти самочувствие, но определено си струва да продължиш да се занимаваш с пеене! Цитирай
chameleonka Отговорено Февруари 22, 2009 Автор Отговорено Февруари 22, 2009 Благодаря много за мнението,а относно самочувствието в пеенето,ще се постарая да го придобия с повече пеене. Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Страхотен глас - чист, верен, чувствен и девически плах, нещо което е изключително чаровно и няма смисъл да бягаш от него. Някои певици на дърти години търсят точно този ефект, но той вече им е избягал. Просто търси и други техники на пеене, освен тази, за да звучиш разнообразно, т.е., да можеш да изразиш повече чувства: например, агресия, страх, страст, мъка, и т.н. Това мога да дам просто като съвет, а ти всъщност може и да можеш това, за което говоря, но просто да не си го показала в точно тази песен. Желая ти много успехи и приятно прекарване тук във форума. Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 . Някои певици на дърти години търсят точно този ефект, но той вече им е избягал. Колко много си права! Цитирай
salt Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 Много топъл и кравив тембър.Трябва само малко шлифоване.Има малко интонационни проблеми.Не стъпваш точно на тоновете на някои места.Може да се поработи и върху дикцията и произношението, защото някои думички звучат с акцент,повече от допустимото.Надявам се че комента ми ще бъде градивен за теб.Успех.За правилно пеене, както всеки ще каже препоръчвам ти солфеж.Има и една прогрмака ,която може да смулира разни солфежни упражнения.Казва се Ear Master Pro.Може да пробваш, но ще ти трябвт малко знания и по ел. теория на музиката,които вече само от учебник може да придобиеш.Имаче като цяло мисля че имаш потенциал , но няма да е зле ако искаш да го доразвиеш да отидеш на няколко урокла, за да знаеш върху какво трябва точно да работиш.Имаш нужда от така наричаното поставяне на гласа, не в смисъл да пееш като оперна певица, въпреки че белкатното ня Цитирай
kvelikov Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 Хей, какво разбираш под "съмишленици" ? Дай инфо. Цитирай
Recommended Posts