DYLGIQ Публикувано Февруари 11, 2009 Публикувано Февруари 11, 2009 (Редактирано) http://www.esnips.com/doc/c6364b9b-f4ed-4c...82345/temple-03 Мда, липсва вокал.... Редактирано Февруари 11, 2009 от DYLGIQ Цитирай
synchu Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Роцк ен рол форевър Много добро. В края жицата някак ми напомня луеко за Слаш като стил. Суперб. А вокал? Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 много е добро чакаме вокал Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Здраво жици се бичат в това парче Малко ми напомня като стил Metallica от времето на Master of Puppets Иначе много яко е станало. А солото наистина напомня обаче повече стила на Slash, отколкото на Кърк Хамет Цитирай
zwero Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Размаза колоните ми със звук... Идеята и свиренето са супер. Цитирай
JS_Ibanez Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Браво, много се накефих......якоооооооо Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 6ца ! Браво ! Издай няколко тайни: Баса си го изсвирил, нали ? Барабаните на какво си ги редил и от къде са семплите ? Цитирай
DYLGIQ Отговорено Февруари 11, 2009 Автор Отговорено Февруари 11, 2009 ^ Басът е свирен, да - новата ми придобивка - 5 струнен стагг. Минава през Варп - най- тъпия плъгин за китара, но за бас ме кефи как звучи. Барабаните са Адиктив дръмс, ползвам фабричните бийтове, леко пипнати тук-там, щото ме мързи да ги пиша. Китарката вляво е със Симуланалог - Тюбскриймър и ЖЦМ 900, а дясната с Вагнер и Кефир. Средната е с гитарриг. Цитирай
aitapeapea Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Бравос. Само барабаните пак си ги претупал И това само след 3 дни отпуск. Ко ли ще излезе след примерно 3 месеца почивка Цитирай
DYLGIQ Отговорено Февруари 11, 2009 Автор Отговорено Февруари 11, 2009 ^ Ами, 3 дни, снощи за няколко часа го изпрасках. То всичко е претупано, не само тупанките. Мислех да записвам семпли с новия бас, ама как да пусна само един гол бас, та затова му дръпнах едни китарки отгоре. Май трябваше да го пусна в раздел семпли. Ако имаше едно зло Кори Тейлърче да се покара малко, па и да попее отгоре, по-щеше да е за тука. Цитирай
Recommended Posts