MrDeath Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Ако е тази, за която си мисля, дори само заради цената си струва да я купи човек. Цитирай
SelfDestroyer Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Аз преди две седмици някъде видях тази , не изглеждаше зле... 775 лева... Пробвах я и чесно да си кажа не бях очарован от звука... По десетобалната бих и дал най-маного 4 Цитирай
swifter Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Като за без пари толкоз иии колко по- точно е това "без пари" Цитирай
bluelemon Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Аз също ги гледах и разпитах за тях. Човека ми каза че се правят в китай от някакъв англичанин. И че по принцип всеки може да си направи каквато си иска китара и да слагат неговото лого. Та този тип си ги е кръстил Ривърсайд. Странното беше че гледах едно SG копие което беше и сет нек и на вид беше убиец и струваше 330лв. Даже я пробвах ама аз не разбирам, поне на мен ми беше неудобна и някак "дървена". Имаше и доста други по скъпички модели. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Седемструнната, за която си говорим, ако не ме лъже паметта беше 409 лв. Става въпрос за чисто нова седемструнна H-H китара 24 прагчета и тремоло Ако беше с фиксиран бридж щях да я отнеса на момента, и без това се оглеждам за седемструнка напоследък. Тялото изглежда готино (тази която е в магазина е с плътна синя боя), но главата изглежда като дялана с мотика Трябва да мина да питам Койчев дали няма модел с фиксиран бридж - за тази цена китарата е кражба, колкото и да е некачествена. Цитирай
jocker Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Доколкото разбирам в Пловдив ги гледате тези китари. Може ли адрес? На сайта се вижда, че има някакво българско участие: Riverside Music Co. UK & Bulgaria info@riversidemusik.co.uk Веднага и аз си харесах една, ама какво е това тяло от дърво корина, което му викали и лимба?! Трябва да е супер, че като гледам и Диин къстъм V са с такова... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Ами в Пловдив на площад Централен номер 1 - на витрините в градската филхармония. Цитирай
Recommended Posts