horsefucker Публикувано Февруари 9, 2009 Публикувано Февруари 9, 2009 Здравейте, искам да си взема адаптери EMG но се чудя в кой магазин са най-евтини. Ако някой си е купувал скоро, моля нека сподели. Поздрави. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Във всички магазини които ги продават , са на една цена . Виш в Стаг , там ги има най-разнообразни , докато в РФ са по малко . Цитирай
horsefucker Отговорено Февруари 9, 2009 Автор Отговорено Февруари 9, 2009 А горе долу някаква цена да знаеш? Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 това е върха на мързела вече. Разбирам, нямаш телефон вкъщи да се обадиш да питаш, явно и от интернета ти се отваря само форума, та нямаш как да видиш оналйн... горкия човек иначе по темата, виж на Женския пазар, там са най-евтини Цитирай
horsefucker Отговорено Февруари 9, 2009 Автор Отговорено Февруари 9, 2009 това е върха на мързела вече. Разбирам, нямаш телефон вкъщи да се обадиш да питаш, явно и от интернета ти се отваря само форума, та нямаш как да видиш оналйн... горкия човек иначе по темата, виж на Женския пазар, там са най-евтини Батка, в интернет цената на 81-цата е 250 лв. а един приятел каза, че си е взел за 190 кинта EMG 81. Не звъня в РФ щото обикновено са доста кисели. Не че ме мързи да ида, просто искам ако отида да си взема 100% а не само да се разкарвам. Цитирай
sasoh Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Понякога е по-добре да се походи малко, отколкото да се пусне нова тема Цитирай
horsefucker Отговорено Февруари 9, 2009 Автор Отговорено Февруари 9, 2009 Понякога е по-добре да се походи малко, отколкото да се пусне нова тема Извинявай, че пуснах тема в твоят личен форум. Много беше трудно да я прочетеш. Или просто да я игнорираш... А знам кое в действителност не е трудно - да се напише магазин и цена, в крайна сметка за какво е тоя форум, ако не да се обменя информация. Цитирай
Yves Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Нещо против да поразширим кръгозора на темата? В направление дали активните EMG са по-добре от пасивните Seymour Duncan примерно....и с едните и с другите свирят много големи музиканти метълджии. Цитирай
Valserp Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Батка, в интернет цената на 81-цата е 250 лв. а един приятел каза, че си е взел за 190 кинта EMG 81. Не звъня в РФ щото обикновено са доста кисели. Не че ме мързи да ида, просто искам ако отида да си взема 100% а не само да се разкарвам. http://www.thomann.de/de/emg_81.htm По-евтино няма да го намериш. Проблемът е, че доставката струва 60лв. Ако успееш да се "закачиш" за някой, който така или иначе ще поръчва нещо отвън - може да делнете доставката и да ти излезе по-евтинджос. В направление дали активните EMG са по-добре от пасивните Seymour Duncan примерно....и с едните и с другите свирят много големи музиканти метълджии. Абе не му е много тука мястото ама - Въпрос на предпочитание. Спорът е голям. Дънкън-ползвателите викат, че ЕМГ звучат "стерилно" и не успяват да уловят всички нюанси на звука, които дървото им предава. ЕМГ-ползвателите твърдят, че звукът на ЕМГ е много по-кристален и чист. И двете страни са прави, според мен. Просто въпрос на вкус и китара, в която ще ги слагаш. Но ЕМГ-тата не бият метълските Дънкани по аутпут - това вече е легенда. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Офф.. Никой ли не може да му отговори с 1 изречение на момчето ?! Ама пич, ти наистина си СУПЕР мързел. Абсолютно все едно само форума ти отваря... Аз си купих EMG-81 миналата седмица от форте мюзик (София, ул. Върбица 3) за 182 лева. Мисля, че има още 1 или 2. Има и TW 81, тва може да се превключва да работи като сингъл или нещо такова, нз и не ми пука. Аз ползвам само хъмбъкери. Цитирай
vurbito Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 С 3 ръце за пасивните SD и за пасивните адаптери като цяло Цитирай
npokonu Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Ценова листа на Музикална къща "Форте", които са официален представител на EMG и могат да ти пратят и с куриер. Цитирай
horsefucker Отговорено Февруари 10, 2009 Автор Отговорено Февруари 10, 2009 Благодаря! Форте ще е. Цитирай
Recommended Posts