rockozaurus Публикувано Февруари 9, 2009 Публикувано Февруари 9, 2009 Здравейте! Моля, който в изпращал китара по куриер да сподели, имало ли е някакъв проблем и ако да, какъв точно е бил той. Мерси Цитирай
LOE Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 китара не - но по-чупливи и скъпи неща - да - и не съм имал проблеми досега недей да го мислиш, само опаковай добре каквото и да пращаш Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Не , няма проблеми изпращал съм китара в провиницята няколко пъти и винаги са си били читави . Казваш им да внимават и това е , или напиши че предмета е чуплив . Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 ^ Пращал съм китара по Еконт до провинцията без никакъв проблем. Китарата беше в кашона в който е купена и я бях уплътнил с намачкани вестници. Цитирай
TONY Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Точно така. Еконт. Пращал съм няколко и никакъв проблем. От теб се иска да я опаковаш добре и като дойде куриера да му кажеш, че е чупливо и да внимава. ( някой лев отгоре и вече съвсем ще я пази) Еконт ще ги намериш лесно в нета с търсачката. Цитирай
Valserp Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 (Редактирано) Един приятел скоро прати китарка с Еконт - много добре опакована, в собствения си кашон + омекотяващия найлон и т.н. Получателят я получи мокра Това е единственият проблем с тях, за който съм чувал, а аз лично съм нямал. Често ползвам услугите им. Мал-шанс, предполагам. Редактирано Февруари 9, 2009 от Valserp Цитирай
Recommended Posts