Jump to content
Българският форум за музиканти

Yamaha Motif Xs6-в БГ или по нета


radKolev

Recommended Posts

Скоро ходих до Динакорд да питам за цена , те ми обявиха 4000 и нещо. По интернет нещато са по-други даже в един сайт стига до 2000лв-да не повярваш. Въпроса е къде е по-изгодно да се купи. Знам , че тези теми вече са банални,но на мен ми трябва действително помощ по въпроса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да звучи като антиреклама,но "динакордците" държат принципно много високи цени! Скоро купих стока за 1850лв. от един малък муз. магазин,за която ми поискаха 2400 в динакорд-това са си цели 25% отгоре !!! :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Личен опит:

Отивам в Динакорд в кв. "Дружба".

- Колко струва Yamaha MO 8.

- 2004 EUR

- Имате ли я, искам да я пробвам.

- Не.

- Ако я поръчам кога ще пристигне?

- За 3 седмици.

- Ами довиждане.

 

В крайна сметка от thomann.de струваше 1330 евро + 30 евро доставка + 49лв транзакция = около 2720лв и пристигна на 8мия работен ден. Нека икономистите да изчислят увеличението. Резултата от цялата работа е, че Dynacord заради безумната си ценова политика загуби правото си да бъде ексклузивен дистрибутор на Yamaha Musical Instruments за България и скоро ще има и други вериги, които да предлагат марката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еествено Динакорд веднага ме отказаха от идеята да поръчам при тях , както и да е. http://www.shopmania.bg/shopping~online-au...a~p-340455.html - това е прословутия сайт който предлага Мотиф за 2000лв :thumbs_up: - не знам................

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"ElectronicsCult.com са КРАДЦИ

ElectronicsCult.com са пълни измамници! Никой нищо да не си купува от тях. Цените им са абсурдно ниски и хората се подлъгват веднага и куп хора са изгърмяли с паричките си. Проверете в Google за себе си - всички казват едно и също - купих си нещо, платих с Western Union, защото не може нито с PayPal нито с кредитна карта?! и никой нищо не получава, нито стока нито пари обратно, не вдигат телефоните и не отговарят на емайлове!

НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО! НЕ ПЛАЩАЙТЕ С WESTERN UNION НА ElectronicsCult.com . НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ОТ НИСКИТЕ ЦЕНИ!!!"

 

- това обаче видя ли го в този сайт? Аз не бих рискувал...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поръчвай си я от немските сайтове и не се занимавай с глупости...Тази Ямаха в щатите струва 2000 долара, а в България ще е 2000лв.. Нещо не се връзва, нали?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

мерсй колеги , ясна е работата под 4000 лв трудно ще се намери найстина добър клавир е...................... :hysterical: това си е краста и май няма да ни мине скоро :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
....Резултата от цялата работа е, че Dynacord заради безумната си ценова политика загуби правото си да бъде ексклузивен дистрибутор на Yamaha Musical Instruments за България и скоро ще има и други вериги, които да предлагат марката.

 

DYNACORD никога не са губили правото да бъдат екслузивен представител на YAMAHA Music в България.

имаше опити да бъдат оторизирани други български фирми за Commercial audio дивизията, които бяха решили че не е никак трудно да продават в България миксери от типа на PM5D и M7CL, и тъй като все пак сме в ЕС нямаше причина да им бъде отказано! Въпреки това след няколко проверки лично от ръководството на YAMAHA тук, се видя, че тая работа не е точно толкова лесна колкото я мислеха новите кандидати - пишман търговци... (които между другото се бяха самопредложили само и единствено с цел да си понапазаруват за себе си и собствения си рентал бизнес апаратура на доставни цени след което да бият отбой)

Е не стана точно така. В резултат от цялата тази битка - ДИНАКОРД-България си спечели правото отново да остане единствен ексклузивен представител на YAMAHA в България.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Без да цитирам имена, но в някой магазини на друга верига също ще почне да се предлага Ямаха, и не говоря за размяна на стоки с Динакорд. Но според мен няма смисъл в тази тема да обсъждаме до толкова детайлно тези неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.