radKolev Публикувано Февруари 9, 2009 Публикувано Февруари 9, 2009 Скоро ходих до Динакорд да питам за цена , те ми обявиха 4000 и нещо. По интернет нещато са по-други даже в един сайт стига до 2000лв-да не повярваш. Въпроса е къде е по-изгодно да се купи. Знам , че тези теми вече са банални,но на мен ми трябва действително помощ по въпроса. Цитирай
miro2bg Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 В томан е 2222 евро, ако намериш някъде за 2000 лв. купи една и за мен (ако не те видят) Цитирай
maestro Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Без да звучи като антиреклама,но "динакордците" държат принципно много високи цени! Скоро купих стока за 1850лв. от един малък муз. магазин,за която ми поискаха 2400 в динакорд-това са си цели 25% отгоре !!! Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Личен опит: Отивам в Динакорд в кв. "Дружба". - Колко струва Yamaha MO 8. - 2004 EUR - Имате ли я, искам да я пробвам. - Не. - Ако я поръчам кога ще пристигне? - За 3 седмици. - Ами довиждане. В крайна сметка от thomann.de струваше 1330 евро + 30 евро доставка + 49лв транзакция = около 2720лв и пристигна на 8мия работен ден. Нека икономистите да изчислят увеличението. Резултата от цялата работа е, че Dynacord заради безумната си ценова политика загуби правото си да бъде ексклузивен дистрибутор на Yamaha Musical Instruments за България и скоро ще има и други вериги, които да предлагат марката. Цитирай
radKolev Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 Еествено Динакорд веднага ме отказаха от идеята да поръчам при тях , както и да е. http://www.shopmania.bg/shopping~online-au...a~p-340455.html - това е прословутия сайт който предлага Мотиф за 2000лв - не знам................ Цитирай
miro2bg Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 "ElectronicsCult.com са КРАДЦИ ElectronicsCult.com са пълни измамници! Никой нищо да не си купува от тях. Цените им са абсурдно ниски и хората се подлъгват веднага и куп хора са изгърмяли с паричките си. Проверете в Google за себе си - всички казват едно и също - купих си нещо, платих с Western Union, защото не може нито с PayPal нито с кредитна карта?! и никой нищо не получава, нито стока нито пари обратно, не вдигат телефоните и не отговарят на емайлове! НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО! НЕ ПЛАЩАЙТЕ С WESTERN UNION НА ElectronicsCult.com . НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ОТ НИСКИТЕ ЦЕНИ!!!" - това обаче видя ли го в този сайт? Аз не бих рискувал... Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Поръчвай си я от немските сайтове и не се занимавай с глупости...Тази Ямаха в щатите струва 2000 долара, а в България ще е 2000лв.. Нещо не се връзва, нали? Цитирай
джани Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 :) Какво не ти се вързва ? http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Yamaha-...-SYN0002919-000 :girl_witch: Цитирай
radKolev Отговорено Февруари 26, 2009 Автор Отговорено Февруари 26, 2009 мерсй колеги , ясна е работата под 4000 лв трудно ще се намери найстина добър клавир е...................... това си е краста и май няма да ни мине скоро Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 ....Резултата от цялата работа е, че Dynacord заради безумната си ценова политика загуби правото си да бъде ексклузивен дистрибутор на Yamaha Musical Instruments за България и скоро ще има и други вериги, които да предлагат марката. DYNACORD никога не са губили правото да бъдат екслузивен представител на YAMAHA Music в България. имаше опити да бъдат оторизирани други български фирми за Commercial audio дивизията, които бяха решили че не е никак трудно да продават в България миксери от типа на PM5D и M7CL, и тъй като все пак сме в ЕС нямаше причина да им бъде отказано! Въпреки това след няколко проверки лично от ръководството на YAMAHA тук, се видя, че тая работа не е точно толкова лесна колкото я мислеха новите кандидати - пишман търговци... (които между другото се бяха самопредложили само и единствено с цел да си понапазаруват за себе си и собствения си рентал бизнес апаратура на доставни цени след което да бият отбой) Е не стана точно така. В резултат от цялата тази битка - ДИНАКОРД-България си спечели правото отново да остане единствен ексклузивен представител на YAMAHA в България. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 ^ Без да цитирам имена, но в някой магазини на друга верига също ще почне да се предлага Ямаха, и не говоря за размяна на стоки с Динакорд. Но според мен няма смисъл в тази тема да обсъждаме до толкова детайлно тези неща. Цитирай
Recommended Posts