Angelina Sekulova Публикувано Февруари 9, 2009 Публикувано Февруари 9, 2009 Айде, впрегнах домашните си умения за запис и... да се запиша за сефте в тоя раздел... <<Цък!>> Цитирай
soundcraft Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Ашколсун,дет са вика...няма кво да говорим... Цитирай
TONY Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Това трябва да го запишеш студийно! И края - на carry on- задръж на ооо00-н (с повдиганене на тона), да стане по внушителен. Вярно стандартно, ама изпитано. Цитирай
LOE Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 пеенето е харно ама нещо ми бяга връзката основен вокал - бек вокали - на моменти бая, на моменти се връзва хармонията не винаги излиза Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Страхотно! Не бях чувал твои неща,но сега разбрах,че си потенциал.Поздравления за идеята и...дано мноого хора да чуят гласа ти! Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 (Редактирано) Браво, моме! Приятно ни изнанадваш! Не съм очаквал, макар че съм се надявал, че ще се пръкне някой съфорумец,-мка, който не само да харесва, но и да изпълнява акапелна музика. На всичкото отгоре ти пък и композираш такава! Шапка ти свалям! Някой път, когато аз и ти имаме време , че каквито сме бракувани и дечурлигави си е бая трудничко с времето, ти предлагам нещо заедно да напишем-изпеем през интернет. Парчето ти е много приятно. с хубави разложени акорди, а и ти мераклийската го пееш. Малко и забележчици имам - на места основният вокал влиза леко нисичко. Най-ниската партия, не ти ли е малко възнисичка? И едно въпросче - това парче нотирала ли си го, и по ноти да го пееш или по слух и по памет? Редактирано Февруари 9, 2009 от Polyphone Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 супер ... много е трудно да твориш в този жанр но ти успяваш да се справяш супер ... имаш и трески за дялане дето се вика, но просто продълвавай да се развиваш заслужава си усилията Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 9, 2009 Автор Отговорено Февруари 9, 2009 Много, много благодаря за отзивите и хубавите думи! ...Малко и забележчици имам - на места основният вокал влиза леко нисичко. Най-ниската партия, не ти ли е малко възнисичка?И едно въпросче - това парче нотирала ли си го, и по ноти да го пееш или по слух и по памет? - Това е просто илюстрация - основен глас и хармонии. Схемата е само представена по елементи. Няма НИКАКЪВ микс, дори на места соловият глас въобще не стои в микса. По парчето тепърва предстои работа (ама на мен главата ми още дрънчи, щото буквално не му спах тия дни...) Polyphone, ниска ми е най-ниската партия, ама ти щот се правиш на тенор напоследък..., трайкам си. Дори има тонове, които не мога да ги "пипна" с гласа си, ако не са в някакъв интервал. Но... ми трябва пълнеж. - Не съм нотирала парчето - не умея да правя това (за жалост). Бях измислила само основната мелодия, седнах на пианото и му измислих хармониите. И после - по акордите. Ня накои места не съм пяла всички стойности, щото се натоварва звученето. И не всички акорди съм изпяла, заради движенията в гласовете. Telerig, чакам да си ми кажеш "треските"! Нищо по-хубаво няма от това, повервай ми! (Откога чакам да спреш само да ме хвалиш, щото иначе... нема развитие... ) Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 12, 2009 Автор Отговорено Февруари 12, 2009 Delyan и Evtim Djerekarov, Благодаря! Радвам се, че ви харесва. Към Telerig и Polyphone: Всъщност аз не "творя" в този стил. Просто не владея инструмент и това се оказва единственият начин да представя идеите си. И преди съм правила някакви авторски измишльотини, но са минавали през аранжьор. Подобна a capella ми е първи опит по рода си... Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Към Telerig и Polyphone: Всъщност аз не "творя" в този стил. Просто не владея инструмент и това се оказва единственият начин да представя идеите си. И преди съм правила някакви авторски измишльотини, но са минавали през аранжьор. Подобна a capella ми е първи опит по рода си... Язък! Таман се зарадвах! Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 COOL Само някои тонове от хармонита ми звучат атонално може би защото са джаз акорди ,но липсват гласове. Цитирай
JD Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 (Редактирано) Впечатляващо наистина. Много изчистена визия имаш за хармонията на парчето, акордовата прогресия става много интересна с беквокалите. Единствено когато стигаш до кресчендото към края, ми стои прекалено силово - тип "искам-да-покажа-глас". А от това определено няма нужда, защото е ушевадно, че гласа си го имаш Последното не би трябвало да прозвучи като забележка, а по-скоро като отбелязка. Доста изтънчена идея. И, както вече някой спомена, ако се запише судийно и с един хуав микс, ще стане чук парчето. А, да, и мен много ме радва да чувам акапелни изстъпления по форума Редактирано Февруари 15, 2009 от J D Fortune Цитирай
Recommended Posts