Tozi Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Хей ръчички хей ги ДЕ. Нещо ми се губи текста на иНгилизки. Иначе яко пънкинг форевинг! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Toва soundcloud.com е голяма хубавиня...тест ... http://soundcloud.com/synchu/Hey-hands Жестока тема е тая!! Аз още преди да отворя линка, почнах да хихикам (щот знам какво ще чуя), но след първите няколко такта вече нап**аването не можа да ми се размине... Полифон ли си поканил у вас, кой пее ангилийското текстченце (почти стилизирано около акцента на Христо Стоичков), да ви се не знае? Как достигнахте до идеята за тази философска 'драматизация' в мъжкото пеене? Деструктивен, деморализиращ хумор... с възпитателна цел!!?! (Тука вече надавам и вой от смях..., но форумът няма "озвучени" емотикони.) Цитирай
synchu Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 Луелуее човек да не забрави нещо Тествах Саундклауда към който наскоро се присъединих (след като преди време пропуснах покана за бета тестове), защото Вяра беше пуснала нещо там и ми хареса доста простички и непретрупан интерфейс и удобните функции. Ама плеъра не ще да се ембедне в постовете, ако ме разбирате Само че излязох навън и докат се върна.....айде стига проза А виж добре станало Благодаря за слушането и добрите думи. То горе си пише и аз и преди съм казвал, че пея само по маса (или под маса, зависи от времето и количеството) или под страх от вечно отлюспване от семейното лоно, какъвто беше и този случай. Демек аз "пея" де английската част и жената си пее "Хей ръчички". Имаше едни стандартни хармонизации дето станаха скучни и ги пратих да почиват, че се губи небрежната пънкарщина. Английското текстче изпълнението му е идеята да е смес от кокни & дойч акцент (което си е баш кат Ицата + естетиката в неговата естествена фонетика), защото вокала на Той Долс просто си пее на кокни Филофската драматизация в изпълнението идва от същността на текста, който е филофско драматичен сам по себе си: My Wife's a Psychopath (Credit -> Toy Dolls - Absurd Ditties album) I couldn't wait for my blind date, I did not sleep that night could I catch the perfect match, would she be Mrs Right!? A quiet lass so middle class, dignified, meek & mild? I faced the wrath of a Psychopath & a woman like went wild Before too long it all went wrong, she wern't the one for me But I was trapped when I got slapped by a raving loony She got mean, she caused a scene, I said "You're not my type" But I gave in, how could I win? As she threw another swipe...ferocoiusly I'm black & blue, I said "We're through" I'm cuts n'scrapes n'scars She clenched her fist, I ducked, she missed, so I kicked her up the arse! She yelled & squealed as I revealed I had learnt some self defence I smashed her face in, just incase, coz I hate violence...it's not for me Благодаря пак и се радвам Начи не само дитьето са радва.... Цитирай
Recommended Posts