Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Честито и от мен, страхотен дзвер си вкарал!

Да казвам, че китарата е жестока просто няма смисъл - това е повече от ясно.

Искам само да спомена, че тези модели на Epiphone са 1:1 с Gibson-ите и си постъпил мъдро като си взел такава. Получил си същото качество и си спестил няколкостотин quids за лепенка на хедстока.

Със здраве да я ползваш!

Отива ти, приличаш на Hetfield :rolleyes:

Хай честито и от мен.

@горър - Е не са същите баш и това е сигурно. Гибсън Експлоръра е по-масивен, адаптерите са различни, качеството на изработката е различно и звука също е различен (не казвам по-добър, защото това е доста субективно, но е различен - по-плътен и с повече хармоникс).

• Отговори 32
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Не знам какво разбираш под "по-масивен", но Epihone се правят по един и същи "шаблон" с Gibson-ите. Като сложиш и еднаквите матр'яли - ей ти го Gibson-а. Електрониката и адаптерите вярно са различни, ма не вярвам да са лоши.

Не знам на какво ниво е изработката на грифа, фингърборда и фретинга на китарата, защото току-що прочетох, че е корейска.

Подробностите нямат значение, чакаме семпли. :rolleyes:

Отговорено
Не знам какво разбираш под "по-масивен", но Epihone се правят по един и същи "шаблон" с Gibson-ите. Като сложиш и еднаквите матр'яли - ей ти го Gibson-а. Електрониката и адаптерите вярно са различни, ма не вярвам да са лоши.

Не знам на какво ниво е изработката на грифа, фингърборда и фретинга на китарата, защото току-що прочетох, че е корейска.

Подробностите нямат значение, чакаме семпли. :rolleyes:

мдам....е тук е разликата - в дървото и най-вече в броя на парчетиите, от които е слепено тялото, които в Епи-тата като цяло са доста повече :D

Не че е особен проблем - характера на звука е същия, но определено има разлика. И мат'риалите не са еднакви тоже.