yotzzo Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 (Редактирано) ..или направо да говорим с Рафо да се свърже сдружението музикант.орг със Столична Община, да направят специално за музикант.орг няколко ЗДРАВИ пейки с навеси из градинките из центъра, та да се развива пейкаджийското музикално изкуство... Глей си работата, пейки колко искаш, няма мераклии. Когато дрънкахме като малки по пейките, понякога се появяваха дърти музиканти, радваха ни се и ни показваха разни неща. Контакти се създаваха. Вече им е отминало времето, вярно, ама къде нет и рокклубове 1985 г.? Редактирано Февруари 3, 2009 от yotzzo Цитирай
Muteriac Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 И един текст от преди интернета записан прилежно в тетрадка от 40 листа. Доста омачкана. ,....трябва да ги сканирам:"Мама тейк диз бедж фор ми ай кент юзет енимоур ц ге'инг дарк то дарк то сии фиилз лак а нокин она хевънс доуор" Един приятел ми разказа как, по времето, когато стилът Кен ли още е имал упсех, т.к. тогава се е говорело руски, отишли с бенда си на морето и един англичанин им казал "Вашият език е интересен - много се доближава до нашия" Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 така като чета ми се ще да бях роден по тези времена.. сегашните ми връсници имат съвсем други интереси и в днешни дни е доста трудно да проведеш един нормален разговор.. пък камо ли нещо повече всичко се върти около чалга дрога коли пари .. имам чувстово че с всяко поколение става все по зле и по зле Цитирай
joykata Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 Ами то това са два различни инструмента и изискват различен подход. Някаква възможност за преподавател? И най-вече да решиш какво искаш да научиш, а не "свири ми се, ама не знам какво". Насочи се към музика, която те вълнува и питай пак. Ами аз ходя на уроци и 6те поговоря с у4ителя да ми разясни малко.Ина4е аз сам се ориентирала какво то4но искам да свиря и даже сега започнах да уча complicated на avril lavigne Цитирай
Berko Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 Пич нищо лично ама защо просто не напишеш по-подробно заглавие че да знам дали да я цъкам темата или не. Цитирай
Nordon Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 ^ То според правилата темата трябва да е с прилично описателно име, но това сякаш не се спазва особено. Хах иначе @абнормал - твърде си прав. А на човека за стръминг-а му се дадоха прилични обяснения. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 Хах, само не разбрах с човека що се бъзикат... Хубаво си пита. А по темата - аз никога не съм се замислял - ако са ми отгоре струните дето ги гоня - пик-вам нагоре, ако са отдолу - пик-вам надолу. Цитирай
joykata Отговорено Февруари 4, 2009 Автор Отговорено Февруари 4, 2009 (Редактирано) Пич нищо лично ама защо просто не напишеш по-подробно заглавие че да знам дали да я цъкам темата или не. Съжалявам! Редактирано Февруари 4, 2009 от joykata Цитирай
Recommended Posts