Jump to content
Българският форум за музиканти

joykata

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от joykata

  1. Здравейте.Има много обяви за уроци по пиано,но искам някой да ми препоръча наистина добър учител.Ако може да идва у нас ще е още по-добре.Имам пиано,живея в квартал Овча Купел.На 15 години съм.Благодаря предварително.
  2. Здравейте!Свиря на класическа китара от близо 2 години и сега искам да се науча и на електрическа.Купих си китара и ходих на уроци през лятото.Сега искам да продължа.Живея в София в Овча Купел и искам уроците да са наблизо или преподавателя да идва вкъщи.Готова съм да отделя до 15 лв на час.Държа да науча песни на Metallica,Evanescence,Sirenia,Nightwish.Linkin park и др.Не искам да ставам префесионалист,а само да се забавлявам.Ако някой може да ми препоръча преподавател,който да отговаря на изискванията ми ще съм много благодарна.Благодаря ви!
  3. joykata

    Малко помощ

    Ами аз ходя на уроци и 6те поговоря с у4ителя да ми разясни малко.Ина4е аз сам се ориентирала какво то4но искам да свиря и даже сега започнах да уча complicated на avril lavigne
  4. joykata

    Малко помощ

    Ами да с класическа съм,но имам и електрическа и незнам дали е по-добре на нея да ги свиря,защото не съм мното добра
  5. joykata

    Малко помощ

    Мерси много за отговорите!
  6. joykata

    Малко помощ

    Здравейте!Въпросът ми е следния:Като имаш песен пред себе си с акордите как разбираш как да си движиш ръката нагоре,надолу (мисля че се нарича стръминг)?
  7. Ами аз ходя на уроци по китара при един много приятен учител.Намира се в кв.Княжево в читалище братя Миладинови.Той свири на акустична,но обучава и на ел. китара.Ако проявите интерес ми пищете ЛС или отидете направо там.
  8. Между другото може да пусна един cover на Smoke on the water
  9. Може ви и на мен да ми пратиш нотите по e-mail joy96@abv.bg ?
  10. Здрасти казвам се Йоана.На 11 години съм и свиря на акустична китара от 4 месеца Аз съм от София.Моята мечта е да свиря на електрическа соло китара и един ден да свиря в рок банда.Любимите ми групи са Beatles,Sum41,Metalica,Panic at the disco,Iron Maiden.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.