Iv4 Публикувано Февруари 2, 2009 Публикувано Февруари 2, 2009 Да питам, като за първи сет (начинаещ съм ) трябват ли ми два Tom Tom-а или може само един Tom Tom и един Floor Tom Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Използвай търсачката ! Този въприс сме го дискутирали в много други теми Цитирай
Iv4 Отговорено Февруари 2, 2009 Автор Отговорено Февруари 2, 2009 Търсих и не можах да намеря. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 Ако няма да свириш само и единствено джаз,добре е да имаш два том-тома! Цитирай
Mogila Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 Аз имам два тома,но втория никога не сум го слагал...пове4е томове-пове4е мъкнене Цитирай
hristo9611 Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 аз лично имам един том и нямам нужда от втори то си е до препочитания.Всеки има различни представи за звук. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 Нормалното е да има 3 том-тома дава горе и един на земята! А ако въпроса е за взаимо-заменяемост гигурно може и изобщо без томове. Цитирай
Mogila Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 А може и втория том да го сложиш от ляво на фуза.Така правят някои гъзариТова ти дава възможност да се заиграваш с разни пинизиИли поне можеш да си слагаш на него разни ноти и текстове Цитирай
Recommended Posts