Geo Публикувано Септември 21, 2005 Публикувано Септември 21, 2005 гмейл-тази стъпка в края на откъса може да се окаже полезна при стъпаловидна градация на тоналности. Цитирай
adXok Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 Ти си главорез!!! Les Claypool замина в историята. Geo, идеите ти разбиват... Държа да ти кажа, че всичките си ги свалям за евентуалното бъдеще. Мноу се кефя, че има такива музиканти като теб тук. Аз направих и една малка интерпретацийка на твоя идея, сигурно си видял вече темата по-долу "За Geo - фънка". Надявам се, не се сърдиш, че леко я попромених и наблегнах на барабанките, а и съм си сложил една репличка от мен записана "Come on"... ей, така... за фънка! Цепиш глави с тоя бас дето го държиш. :hello: Направо вече ти завиждам благородно (?!) и се кефя на 6. ^ ^ Цитирай
synchu Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 Цепиш глави с тоя бас дето го държиш. :hello: Направо вече ти завиждам благородно (?!) и се кефя на 6. ^ ^ нямам какво да добавя ... лудница. :wow: Цитирай
Geo Отговорено Септември 21, 2005 Автор Отговорено Септември 21, 2005 (Редактирано) Благодаря,момчета,идеите ги качвам, за да можете да ги усъвършенствате.Чух парчето в гмейла.Идейно е и ми хареса,само дето е малко стерилно. Редактирано Септември 21, 2005 от Geo Цитирай
Recommended Posts