Bobo Публикувано Януари 31, 2009 Публикувано Януари 31, 2009 Предлагам да пишем в този раздел за да се предпазим от некоректни платци. Ако аз разбера че някой ми поръчва музика ,а преди е ,, преметнал ,, с заплащането няколко,такива като мен, едва ли ще повторя тяхната грешка. Така че - дайте да ги поопишем !!! Цитирай
LOE Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 хаха, той и не изглежда за вярване определено Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Ахаххахаха някак си си знаех ,че снимката на Лазаров ще се пръкне . Цитирай
Danny47 Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Винаги съм се чудел от къде идва прякорът му "Юзбашията" и какво означава!? Цитирай
soundcraft Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Винаги съм се чудел от къде идва прякорът му "Юзбашията" и какво означава!? Смислово означава "началник на 100 човека" и идва от военна длъжност в армията на Османската империя Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Мдам, за съжаление, Юзбаши си е баш за тук... http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%E4%E8%E2%E5%F7 Ей тук може да се светнете за какъв уникат иде реч. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Само не вдянах съвсем какъв е проблема по отношение на плащането? Поръчва, получава и не плаща ли? Е Вие не подписвате ли договор?!? Искайте 50% капаро, например Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Само не вдянах съвсем какъв е проблема по отношение на плащането? Поръчва, получава и не плаща ли? Е Вие не подписвате ли договор?!? Искайте 50% капаро, например Ако се срещнеш с Бай Иван ще ти извади от 9 кладенци вода и пак ще те измами,пък и обикновенно договорите му са просто една хартия без стойност.Ако подпишеш договор с него без нотариус нищо не може да му направиш най много да се влачиш по съдилищата с години.Обикновенно с музикантите които свири ги лъже с дребни суми за които не си струва да ходиш в съд. Цитирай
Danny47 Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Мдам, за съжаление, Юзбаши си е баш за тук... http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%E4%E8%E2%E5%F7 Ей тук може да се светнете за какъв уникат иде реч. За сведение на щастливците,недокоснати от величието на Юз,това е първият и единствен човек,документиран от БНТ,в едно предаване наречено "Поп-Рок Шоу",на една друга култова личност,как краде в ефир педал за барабани "Амати" Цитирай
Recommended Posts