Black Bird Отговорено Февруари 8, 2009 Автор Отговорено Февруари 8, 2009 Може ли някой от модераторите да сложи този линк и в първия пост http://www.nalbantov.com/Sam/DimiNalbantov...ias_Garden2.mp3 ? Мерси! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 (Редактирано) Много хубава композиция, а и особено много ме радва блендата, която си направил на китарата - изкарва иделно именно най-хубавото и естественото от нея и спецификата на дървото й - едно "съвременно" такова звучене... точно както се очаква да звучи такава китара. Изпълнението, както винаги е на ниво! ПС: като ти слушам саунда, ще взема да си купя и един Ibanez накрая . Коя китара е това? Редактирано Февруари 9, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Black Bird,би ли ми дал малко повечко инфо за програмата за краен мастеринг с която работиш,че и аз отскоро реших да продължа едни мои идейки?! Благодаря. Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 10, 2009 Автор Отговорено Февруари 10, 2009 (Редактирано) Evtim, благодаря! Радвам се, че ти хареса. Китарата е старото ми РГ450, което Диката преправи. vanboy, мастера е направен с Рипър. Чейна е следния: Компресора на рипъра, с презет Ню Йорк Бус след това ЕК на Рипъра като вдигам леко високите и режа ниските под 50-60хц. След това 2 плъгина един след друг GClip с по 3-4дб гейн. След това Воксенго Елепфант 2рия презет. Редактирано Февруари 10, 2009 от Black Bird Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Нали е обявено, че баладата е "за слушане" - та днес пробвах как е в колата. Мнооо добре! (Само дето не знам кой точно Mix беше, условно да го номерираме като x(n+1)... ) И последният е много як! Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 12, 2009 Автор Отговорено Февруари 12, 2009 Последния трябва да е за пред хората Щом става в колата, начи напредвам Цитирай
prayer4eto Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 (Редактирано) Аз имам само една "малка" забележка . Много е МАЛКО пасажчето с двойните китари, а доста добре се е получило . Може ли да те помоля да поекспериментираш (ако ти се занимава, естествено ) в тази насока ? P.S. ... и си мислех не е ли възможно микса на солокитарата да бъде направен като диалог ? В смисъл - имаш определени обособени пасажи, които СПОРЕД МЕНЕ могат да бъдат разделени панорамно, все едно се включват различни китари. Това за същинското соло може да не важи Редактирано Февруари 12, 2009 от prayer4eto Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 Ще пробвам!!! Сега просто захванах една друга песен да записвам. Тази я оставих малко да почине Цитирай
Recommended Posts