Black Bird Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 А за касата, на какво слушате??? Аз нямам суб. Каквото кажат мониторите ми това е... Цитирай
Heartman Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 А за касата, на какво слушате???Аз нямам суб. Каквото кажат мониторите ми това е... Аз слушам на съраунд криейтив 5.1 и е много добре третата версия.Първото ми се стори прекалено напържено все едно има повече компресор на всичко.Второто беше по добре като ниво ,ама малко глухо,та третия семпъл е най добър,според мен.Успех! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 ОК сега ще пусна 4ти микс...на мен ми звучи по отверен... http://www.nalbantov.com/Sam/GardenMIX4.mp3 Цитирай
Heartman Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Не мога съществени разлики да чуя от 3-тия и 4-тия микс.Звучат добре и двата може би малко по-ми харесва 3 само за чинелите да кажа че малко са претоварени сякаш кривят ,но това е може би щото е МР3 Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 Интересно мнение!!! За чинелите хммм може и да е вярно...мп3-то наистина разваля... Ето 4те миска в един архив http://www.nalbantov.com/SongMIX_4Files.rar Цитирай
vanboy Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Микс 4 е по-напомпен,но там вече като че ли се губи контраста на другите инструменти-преобладават ниските и високите-дискотечен саунд.Сега вече съм за 3-по-балансиран е. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 Микс 3 не са ли тихи барабаните? Цитирай
Fenix Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 3 най- ми хареса, ма мнението ми не е рентабилно Слушам ги на 2.1. с много як суб със собствен бас контрол, напомпан докрай, че така повече ме кефи, а и освен това съм малко глух. На първо слушане не открих разлика между 1 и 2. А и освен това прочетох мненията на другите преди мен, докато сваля всичките неща, та може и да съм се повлиял. Цитирай
vanboy Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Мисля,че на микс 3 може само леко да вдигнеш баса с една идейка...Иначе по принцип ще ти е трудно в домашни условия да докараш саунда на някой известен като Джо Сатрияни например-там отделно се прави мастеринг и то от напомпано студио със скъпа техника и компетентни,които се занимават само с това.Похвално е,че ти се справяш доста добре и искаш да изпипваш всичко докрай! Цитирай
zwero Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Гласувам за 4-ти. На първите има някакви честоти в китарата, които леко ме дразнят. Фен съм на по мекото звучене...Сатриани например (или поне така звучат неговите китари след мастеринга) В последната версия касата не звучи зле, но е малко по напомпена с ниски за този стил. Може да дадеш повече ниски на баса. С моите глухи уши толкова. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 ОК, ето последен компромис http://www.nalbantov.com/GardenMIXNEWREAP.mp3 Благодаря на всички отзовали се!!! Наистина ми помагате! Цитирай
savov Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 (Редактирано) Аз съм за номер 3 ...китарата ми звучи по-добре там. Но и следващите са си супер! Редактирано Януари 31, 2009 от savov Цитирай
Fenix Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Не можеш да угодиш на всички Аз тамън слушах целия вариант, който си седи в началото на темата и веднага след това пуснах последния микс и да си призная китарата на първата повече ме кефи отколкото на последната Много ми е глуха на последната версия Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 Да, сложно е... Обаче като е по-мека и по-обемна би трябвало да звучи по натурално някак...И да ангажира вниманието на слушателя. Слушам тук едни миксове на големите братя и някои песни барабните са като картони отзад...а китарата дори и избиват ниски, все едно си до усилвателя... Хич вече не знам... Изперках Цитирай
vanboy Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Това последното за мен е най-добре.Саунда е относителна работа-всеки го харесва по различен начин-аз също изперквам,когато се заплесна да правя саунд и често откривам,че е различен от това,което е било преди това.Казвам си:Ей т'ва е саунда...следващия път като го чуя не ми харесва нещо.... Цитирай
Recommended Posts