st0rmblastt Публикувано Септември 19, 2005 Share Публикувано Септември 19, 2005 Най-вече в София ме интересуват магазините, в които се продават Yamahа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Септември 19, 2005 Share Отговорено Септември 19, 2005 май официално само динакорда внася, но дори и дилърите да купуват от тях, накои предлагат по-ниски цени. Ако още има промюзик на Поп Богомил пробвай там, зависи какво търсиш на ямаха, ако търсиш Софтуер има на други места Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblastt Отговорено Септември 19, 2005 Автор Share Отговорено Септември 19, 2005 май официално само динакорда внася, но дори и дилърите да купуват от тях, накои предлагат по-ниски цени. Ако още има промюзик на Поп Богомил пробвай там, зависи какво търсиш на ямаха, ако търсиш Софтуер има на други места Китари, разбира се. Щом съм писал в тоя раздел, кфо друго Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblastt Отговорено Септември 19, 2005 Автор Share Отговорено Септември 19, 2005 май официално само динакорда внася, но дори и дилърите да купуват от тях, накои предлагат по-ниски цени. Ако още има промюзик на Поп Богомил пробвай там, зависи какво търсиш на ямаха, ако търсиш Софтуер има на други места И кои са дилърите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Септември 19, 2005 Share Отговорено Септември 19, 2005 В малкия ЦУМ съм виждал Ямахи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Септември 19, 2005 Share Отговорено Септември 19, 2005 Jazz и Dynacord. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblastt Отговорено Септември 19, 2005 Автор Share Отговорено Септември 19, 2005 Jazz и Dynacord. Jazz? Къде се намират? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Септември 19, 2005 Share Отговорено Септември 19, 2005 има и в Младост,на на 43блок Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Jazz и Dynacord. Jazz? Къде се намират? Е го дей Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 има и в Младост,на на 43блок къде по точно?аз живея тука но никога не съм чувал или виждал такъв магазин тук :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 къде по точно?аз живея тука но никога не съм чувал или виждал такъв магазин тук :think: здравей млади приятелю отиди на заглавната страница горе дясно има бутон SEARCH натисни го в полето за търсене по дума напиши "Музикални Магазини" прочети темата там пише всичко успех П.П. повтаряй тази процедура по възможност при всеки изкочил нов въпрос. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 До спирката на 43-ти блок която е в посока като идваш от центъра към Младост има един нов малък търговски център - там е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts