MrDeath Публикувано Януари 25, 2009 Публикувано Януари 25, 2009 Ето 3 демозаписа на наши авторски песни, в момента правим други. Още сме млада група и се учим. Всякакви критики, коментари и съвети са добре дошли. ЛИНК Цитирай
X_eNeMy Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 ЛОШО: Аз не харесвам хеви метъл, но мога да го оценя. А това е доста еднообразно. Краят на Болката и Омраза доста си приличат. Барабаните са с нулева динамика - липсват двойни каси, игра по томовете. Барабаните внасят най-голямата динамика в една група, а в случая те са почти толкова еднотипни като китарите. Няма живинка никъде, никакви 32рини нито на китара, нито на барабаните. Липсват брейкове, смяна на темпа и китарите да свирят на терца, кварта или друг интервал. Групата сякаш се казва "Сашо Масурски и ЕндЪфПейн", прекалено много изпъква само той. Солата звучат като фон и почивка за вокала, вместо да изпъкват. ДОБРО: Вокала е страшен. Страшно ми харесва как пее, екстремно и чист - и двете му се отдават. Звука сте го докарали много добре. Качеството на записа на китарите скрива "цвета" на средите, но се чува, че звука е много готин, приятен. Всички мацки ще припаднат по вас на живо и на мъртво (мп3) Ще прииждат, ще прииждааат.. Накрая, не знам, дали е добре или зле, но музиката сякаш е за "маса". Бих си отворил спейса ви за да звучи нещо като съм с приятелката си, но няма да си го пусна за да слушам музиката. П.С. Не ме разбирайте погрешно - опитвам се да правя градивна критика, за да промените нещо ако желаете. Все пак, тук е за "feedback", не за популярност Не се сърдете Кийп он рокинг ! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 (Редактирано) оъ вокал Много як ве!!! Брях . Супер много ми хареса. Но подкрепям Хенеми за критиката едит: сега чух Хейт... тя същата като първата само че една струна по-високо.... Малко разнообразие иначе има много хляб! давайте! Редактирано Януари 26, 2009 от Fenix Цитирай
MrDeath Отговорено Януари 26, 2009 Автор Отговорено Януари 26, 2009 Благодарско за коментарите. Забравих да спомена, че това са песни правени преди около 2 години когато ептен прохождахме, но просто сме в пълен състав от сравнително скоро и чак сега започнахме записи и просто ще ги караме подред. Новите песни са осезаемо по-разнообразни и интересни. Въпрос на време и пари е и те да се запишат. Относно приликите в двете интрота, то е дълга история, но с две думи - шит хепънс, човек се учи от грешките си. Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Доста добре звучи записа. Абе добра група сте - само наистина малко заигравки в ритъм секцията - барабанки там каси тва онова...може и малко басеца да се позаиграе като чичо Харис от Мейдън - и ще сте железни!!! Цитирай
Recommended Posts