Jump to content
Българският форум за музиканти

End Of Pain


Recommended Posts

Ето 3 демозаписа на наши авторски песни, в момента правим други. Още сме млада група и се учим. Всякакви критики, коментари и съвети са добре дошли.

 

ЛИНК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЛОШО:

Аз не харесвам хеви метъл, но мога да го оценя. А това е доста еднообразно. Краят на Болката и Омраза доста си приличат. Барабаните са с нулева динамика - липсват двойни каси, игра по томовете. Барабаните внасят най-голямата динамика в една група, а в случая те са почти толкова еднотипни като китарите. Няма живинка никъде, никакви 32рини нито на китара, нито на барабаните. Липсват брейкове, смяна на темпа и китарите да свирят на терца, кварта или друг интервал. Групата сякаш се казва "Сашо Масурски и ЕндЪфПейн", прекалено много изпъква само той. Солата звучат като фон и почивка за вокала, вместо да изпъкват.

 

ДОБРО:

Вокала е страшен. Страшно ми харесва как пее, екстремно и чист - и двете му се отдават. Звука сте го докарали много добре. Качеството на записа на китарите скрива "цвета" на средите, но се чува, че звука е много готин, приятен. Всички мацки ще припаднат по вас на живо и на мъртво (мп3) :greenangel: Ще прииждат, ще прииждааат.. :)

 

Накрая, не знам, дали е добре или зле, но музиката сякаш е за "маса". Бих си отворил спейса ви за да звучи нещо като съм с приятелката си, но няма да си го пусна за да слушам музиката.

 

П.С. Не ме разбирайте погрешно - опитвам се да правя градивна критика, за да промените нещо ако желаете. Все пак, тук е за "feedback", не за популярност ;) Не се сърдете ;) Кийп он рокинг !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оъ вокал Много як ве!!! Брях . Супер много ми хареса. Но подкрепям Хенеми за критиката :greenangel:

едит: сега чух Хейт... тя същата като първата само че една струна по-високо....

Малко разнообразие :)

иначе има много хляб! давайте!

Редактирано от Fenix
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско за коментарите. Забравих да спомена, че това са песни правени преди около 2 години когато ептен прохождахме, но просто сме в пълен състав от сравнително скоро и чак сега започнахме записи и просто ще ги караме подред. Новите песни са осезаемо по-разнообразни и интересни. Въпрос на време и пари е и те да се запишат. Относно приликите в двете интрота, то е дълга история, но с две думи - шит хепънс, човек се учи от грешките си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста добре звучи записа. Абе добра група сте - само наистина малко заигравки в ритъм секцията - барабанки там каси тва онова...може и малко басеца да се позаиграе като чичо Харис от Мейдън - и ще сте железни!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.