Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, търся учител по електрическа китара. Става дума за блус, рок енд рол и ако се справям добре - някой друг джаз акорд. Нивото ми е малко над начинаещ, дето се вика - дрънкнам от както се помня, но нищо по целенасочено.

Става дума за София.

И да поясня, не съм първа младост, така че олимпиадата и световното ще го пропусна :)

Навярно ще ми посочите, някои предишни линкове във форума, но аз лично не видях нищо актуално.

Благодаря ви.

Отговорено

Ами в такъв случай би могъл да потърсиш Боби Зашев (BlueZone), мисля, че ще ти свърши чудесна работа.

Прати му ЛС ако си заинтересован, не му знам координатите.

Отговорено

Мерси! Радвам се че ти се отзова на поста ми, гледам и слушам че си доста добър, за жалост си в Пловдив. Но щом ти ми препоръчваш човек, нещата придобиват някаква оптимистична нотка. Пак благодаря.

Поздрави!

Отговорено (Редактирано)

Здрасти, мисля,че в "Център за музикални изкуства " ще ти свършат добра работа. Там преподава Пламен Петров и е много яко при него да учиш ,обръща много внимание и си свириш каквото искаш. виж

сайта;http://cma-bg.com/bg/?page_id=18

Редактирано от Пеци
Отговорено (Редактирано)

Гледал съм сайта на Центъра за музикални изкуства, но понеже имаше някакви фиксирани срокове за набиране на класове и това ме накара въобще да не се позаинтересувам.

Мерси за инфото, ще пробвам с едно телефонно обаждане там.

Редактирано от Gnesh
Отговорено

От преподавателите по електрическа китара в София, които познавам, бих препоръчал Боби Зашев (негови координати има в този раздел), както и Георги Мирчевски - Georgemirchevski.com . И двамата са страшно кадърни музиканти и определено има с какво да помогнат.

Успех,

Петър