Jump to content
Българският форум за музиканти

Gnesh

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Location
    софия

Gnesh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Може би, темата ми не е за тук, но моля модераторите да ме извинят...и все пак дали според вас - хора, които разбират от барабани, Ринго добър барабанист ли е?
  2. Гледал съм сайта на Центъра за музикални изкуства, но понеже имаше някакви фиксирани срокове за набиране на класове и това ме накара въобще да не се позаинтересувам. Мерси за инфото, ще пробвам с едно телефонно обаждане там.
  3. Мерси! Радвам се че ти се отзова на поста ми, гледам и слушам че си доста добър, за жалост си в Пловдив. Но щом ти ми препоръчваш човек, нещата придобиват някаква оптимистична нотка. Пак благодаря. Поздрави!
  4. Здравейте, търся учител по електрическа китара. Става дума за блус, рок енд рол и ако се справям добре - някой друг джаз акорд. Нивото ми е малко над начинаещ, дето се вика - дрънкнам от както се помня, но нищо по целенасочено. Става дума за София. И да поясня, не съм първа младост, така че олимпиадата и световното ще го пропусна Навярно ще ми посочите, някои предишни линкове във форума, но аз лично не видях нищо актуално. Благодаря ви.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.