Gnesh Публикувано Януари 25, 2009 Share Публикувано Януари 25, 2009 Здравейте, търся учител по електрическа китара. Става дума за блус, рок енд рол и ако се справям добре - някой друг джаз акорд. Нивото ми е малко над начинаещ, дето се вика - дрънкнам от както се помня, но нищо по целенасочено. Става дума за София. И да поясня, не съм първа младост, така че олимпиадата и световното ще го пропусна Навярно ще ми посочите, някои предишни линкове във форума, но аз лично не видях нищо актуално. Благодаря ви. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Януари 25, 2009 Share Отговорено Януари 25, 2009 Ами в такъв случай би могъл да потърсиш Боби Зашев (BlueZone), мисля, че ще ти свърши чудесна работа. Прати му ЛС ако си заинтересован, не му знам координатите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Януари 25, 2009 Share Отговорено Януари 25, 2009 Oще един глас за BlueZone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gnesh Отговорено Януари 25, 2009 Автор Share Отговорено Януари 25, 2009 Мерси! Радвам се че ти се отзова на поста ми, гледам и слушам че си доста добър, за жалост си в Пловдив. Но щом ти ми препоръчваш човек, нещата придобиват някаква оптимистична нотка. Пак благодаря. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пеци Отговорено Януари 25, 2009 Share Отговорено Януари 25, 2009 (Редактирано) Здрасти, мисля,че в "Център за музикални изкуства " ще ти свършат добра работа. Там преподава Пламен Петров и е много яко при него да учиш ,обръща много внимание и си свириш каквото искаш. виж сайта;http://cma-bg.com/bg/?page_id=18 Редактирано Януари 25, 2009 от Пеци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gnesh Отговорено Януари 25, 2009 Автор Share Отговорено Януари 25, 2009 (Редактирано) Гледал съм сайта на Центъра за музикални изкуства, но понеже имаше някакви фиксирани срокове за набиране на класове и това ме накара въобще да не се позаинтересувам. Мерси за инфото, ще пробвам с едно телефонно обаждане там. Редактирано Януари 25, 2009 от Gnesh Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Януари 25, 2009 Share Отговорено Януари 25, 2009 От преподавателите по електрическа китара в София, които познавам, бих препоръчал Боби Зашев (негови координати има в този раздел), както и Георги Мирчевски - Georgemirchevski.com . И двамата са страшно кадърни музиканти и определено има с какво да помогнат. Успех, Петър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts