vhcs Публикувано Януари 23, 2009 Публикувано Януари 23, 2009 Здравейте, ето една балада която сме записвали преди 15ина години ... но все още си звучи гот Носталгия всъщност с тая балда учствахме на времето в Блектоп-а (не помня коя година нито коя радиостанция) и го отнесохме мъжката ... ехх тия балади Поздрави Алекс Цитирай
SKYFACE Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 ...Страхотна балада Не бях влизал скоро във форума и не зная защо няма коментари за красивата песен...но се радвам че аз ще съм пръв ...Вече си я слушам няколко пъти и ми харесва все повече...и текста е готин ...както рицарят смел ,скрил под шлема сълза... Цитирай
synchu Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Много ми харесва ... Един Киске мно'о би и отивал като глас тоже си мисля аз - що не му драснеш един мейл? Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Страхотна е наистина,китариста забива всички!!!Чудно как е минала незабелязано.но като се има предвид предпочитанията на родната публика,особено по онова време.........,тигре тигре Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Браво, много приятна балада! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 ,,,ами освен и аз да кажа, че е много хубаво песента друго яче няма . Китариста е много техничен и накрая ако не беше затихнала песента имах чувството, че нямаше да спре скоро Цитирай
vhcs Отговорено Февруари 4, 2009 Автор Отговорено Февруари 4, 2009 (Редактирано) не бях влизал тука отдавна и искам да ви благодаря за добрите отзиви !!! Баладата е на има няма 15ина година, както и записа а от тогава мнооого вода е изтекла ... защо това е така а онва иначе мисля че няма смисъл да обяснявам. В момента работим над дебютният ни албум, състава е доста по различен и тази балада живот и здраве сме я оставили за по нататък ... ще има римейк при всички положение, но все още не сме мислили върху това. Пак мерси на всички за добрите отзиви, някоя и друга конструктивна критика относно аранжимент, звук, техика и тн. също би била добре дошла Поздрави и keep on rockin Алекс п.п. ааа и да не си помислите че сме баладична банда - шум вдигаме и ние както си трябва .. ехехех Редактирано Февруари 4, 2009 от vhcs Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 Умрем да изкопам некоя дърта тема от прахоляка! Човече, БЛАГОДАРЯ ТИ! Върна ме в оная 94 ли беше или по скоро 93 та, когато и ние участвахме в Блек топ-а на Емо Братанов. Ех какви златни времена бяха... Вашето парче си го спомням много добре и помня че много ви се кефехме. Ех блаженни години. А бяхме млади Цитирай
Recommended Posts