pendejo Публикувано Септември 17, 2005 Публикувано Септември 17, 2005 хора, моля ви препоръчайте ми някой, който разбира от тия неща. моето кубе е peavey rage 128 ( 15 вата мисля че е.. ) не знам точно какъв е проблемът му, но когато превключа от чиста китара на оувърдрайв, или нивото на звука пада, или звучи не както по принцип си звучи. това е само когато е с включен ефект. а понякога пък всичко си е ок, но това понякога не ме устройва по принцип като му фрасна един по глаъта се оправя, но на лайф трябва да си водя и бияч има и нещо друго: по принцип ефекта се включва с копче, но кубето е преправяно и е изкаран футсуич.. благодаря ви предварително! Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 дай ще го оправим. пиши по icq ако искаш да се разберем да го видя. Цитирай
разбойник Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Хм, ако говорим за старата версия на усилвателя и буксата за педала е изкарана на задния панел, то този усилвател е бил мой преди 7-8 г. Обърни се към Никифена, ще се справи Цитирай
pendejo Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 едва ли е бил твоя, човек, щото съм си го купувал от магазин ново, иначе - да отзад е изкарана буксата а с никифена се разбрахме Цитирай
Recommended Posts