hypnocil Публикувано Януари 19, 2009 Публикувано Януари 19, 2009 (Редактирано) Извинявам се за темата, дано не е безсмислена. Трябват ми найлонови струни за класическа китара спешно. Проверих Визиартс, Икономов и Камертън. Първите два нямаха струни. Камертън има, но работното време не ме задоволява в момента да звънна да уредея доставката. Ако можете да ми кажете къде от интернет да си поръчам найлонови струни с доставка ще съм Ви много благодарен ! Редактирано Януари 19, 2009 от hypnocil Цитирай
BWC Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 офф то с тая доставка знатни 6те ти излязат Цитирай
hypnocil Отговорено Януари 19, 2009 Автор Отговорено Януари 19, 2009 Ох, добре, КамертОн... Извинявам се за толкова ниската си грамотност. Мисля, че думата КамертЪн (написана грешно) беше разбрана, ако не от друг то поне от поправилия ме и не е толкова фатална грешка, но както и да е... вече ще знам да си преглеждам постовете по няколко пъти преди да ги поствам с цел да не провукирам 'учителят' в хората. Стига офф-топик. Моля Ви, нямам нужда от това да ми казвате, че ще ми излезнат златни или да ми поправяте една буква. В случай, че не можете да помогнете или нямате желание, то просто не го правете. Нали за това е форум, за да се пита ? Ако никой не отговаря темата за няколко часа ще си отмине на задните страници и това е, не мисля, че ще избоде очите на някого. Благодаря все пак ! Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Не си написал откъде си, за да можем да те насочим към музикален магазин. Он-лайн търговията е хубаво нещо, но за жалост не е развита добре у нас. Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Знам, че това е форум (виртуално пространство) но все пак - айде да не ставаме като Хамериканците - само да висим пред компа и да зомбясваме - ако си от софия - разрови се в сайта на Камертон и виж адреса им - до консерваторията е - отиваш и купуваш. В малкия ЦУМ също има. Общо взето навсякъде продават струни за класическа китара - даже май като се сетя в Казанлък, където струни за ел. китара не могат да се намерят, пак продават за акустична - в един музикален магазин с дискове и касети. Дерзай, утре ако ти се наложи да си купиш перце, пак ли по нета ще поръчваш? Не е ли по-добре вместо да чакаш, да идеш и да си купиш веднага. Ако работиш до късно - xxxx например раотят до 8, ако не ме лъже паметта, така че алтернатива винаги има Цитирай
badValue Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Ако можете да ми кажете къде от интернет да си поръчам найлонови струни с доставка ще съм Ви много благодарен ! ebay.com казвам ком щото цената ще е ориентировачно същата ама ще е $ вместо "юро" a и има и по- добър избор доставката не е прекалено скъпа (особенно ако не поръчваш само 1 брои) П.П. може да видиш и в (фактор) Цитирай
hypnocil Отговорено Януари 20, 2009 Автор Отговорено Януари 20, 2009 Благодаря много за инфото. Проблемът обаче не е в мързела ми, а в това, че не съм от София. Тук музикален магазин няма и за да отида до такъв, който ми е най-близо на 50км, което ще ми отнеме, като цяло поне 3 часа в рамките на рабоното време на магазина, които няма как да отделя в момента и поради тази причина реших, че може да си поръчам от интернет Както и да е... Блгадоря пак на отзовалите се ! Цитирай
badValue Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 eй хора.... де блеем !?!?!?!? в този форум най-популярни струни са ТУК .. а на всичкото отгоре НАЙ-НАЙ ..... поне всеки препоръчва(на мен още не ми се е случвало .. ама ще се поправя) ... в момента май няма .. ама може да провериш и НИКОГА няма да сбъркаш от там !!!! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 ^Подкрепям с две ръце! Стига да има в наличност, пристигат от днес за утре, или зависи как се падне работното време на куриерите (неделя се забавя, примерно, защото повечето куриери не работят в неделя). Цитирай
Rock Forever Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Мисля,че това беше най-смисленото предложение до сега. Признавам си бях забравил за сайта Пробвай от там пич,не мисля,че ще сбъркаш. Цитирай
Recommended Posts