Jump to content
Българският форум за музиканти

Една полезна програма за начинаещи и напреднали музиканти


Recommended Posts

Намерих една програмка и бързам да кажа. Много е полезна както за китаристи, така и за басисти, та даже за барабани и пиано.Показва таблатурите и нотите на всички инструменти докато варви и мелодията на песента. Програмата е Guitar Pro , а сайта от който можете да изтеглите таблатурите е 911 Tabs

като намерите песента която искате от дясната страна трябва да пише Guitar Pro tab само ако пише това ще можете да я отворите през програмата инак няма да ви върви песента ако пише друго.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човека се опитва да помогне. Нищо лошо в това не виждам, тя е нова и сега открива програмата, решава да сподели, айде да и се смеем, щото се мъчи да е полезна :dance: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Може би си прав, ама да ти кажа честно до сега не е ставало на въпрос за Guitar Pro или аз поне не съм обръщал внимание. И само да вметна, че не говорим за авторката, а за темата :).

 

Няма смисъл да говорим повече по този въпрос. :dance:

 

Успехи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За авторката - похвално, но за съжаление всички тук я знаят тая програма :) Иначе, пробвах да потърся в търсачката за такава тема и при търсене на Guitar Pro естествено нещо не излиза, защото Pro e с 3 букви и дава грешка. При търсене на български - същата работа. Всъщност не знам изобщо какви теми има за програмата :), а също и какво е говорено за нея, някой ако знае нещо по въпроса да ми пише едно ЛС! Поздрави и въпреки, че нямаше полза, намерението е похвално ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е пичове тва е велкика програма... от година някъде си я ползвам. То можеш да си забавяш, да си спираш китарите и само ти да го свириш, може да махнеш табовете и да свириш само по ноти, може само таб ама е по-тъпо... иначе жестока програма... не че някой не го знае де :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от много време не я ползвам, освен ако не се наложи да правя таб за някой по - незапознат с нотите. Иначе за мен НИЩО не може да бие нотния лист и ОСТРИЯ слух (какъвто за съжаление моят само ми се иска да е :hysterical: ). Табовете са полезни някой път, но като цяло моето скромно мнение е, че китаристите се измързеливят до краен предел... ама айде че навлизам в една друга тема, която е доста дискутирана вече... имаше големи спорове по този въпрос. Да кажем, че програмата е полезна, но не трябва да се действа САМО с нея :thumbs_up:

 

пп Ако някой иска таб за нещо - имам целия бивш Mysongbook свален, ще помагам с каквито табове трябват. Само драснете по едно ЛС.

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е програма , която ти помага да репетираш без групата. Няма програма , която ти помага да станеш виртуоз,

Аз си , я ползвам зараДИ барабаните. Като басист това ми е най-лесно за репетиции в къщи.

Не търся звук и чувство , но става да си тренираш техниката в къщи..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.