johniebgood Публикувано Януари 14, 2009 Публикувано Януари 14, 2009 Ето едно джемче , което напомня на Диси , моето соло съм си го изсмукал от пръстите , колкото да сложа началото на джема . мой вариант бекин трак Цитирай
ultramega Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 Супер Много удобно за пентатонични излияния Само китарната бленда леко дразни, ама то ДиСи не свирят с процесорчета, това е ясно Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 14, 2009 Автор Отговорено Януари 14, 2009 (Редактирано) Zoom G2 например Редактирано Януари 14, 2009 от johniebgood Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 (Редактирано) http://www.esnips.com/doc/cc414cf6-9bed-42...c252cc1f/ac-top Нещо ми позамириса на ZZTop и реших да се водя по миризмата. Texas майна!!! Редактирано Февруари 13, 2009 от SviStyle Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 ^Много добре си го направил,вярно ,че прилича на ЗЗтоп , но това се дължи на гадния звук на зума джи2 , свързан директно в компа , иначе го правих по всички канони на Диси , ама и ЗиЗи върха са достойни за уважение , така че яко ! Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 иначе го правих по всички канони на Диси ,няма нищо общо ,шотландскородените Йънг брадърс цепят по тоника/доминанта и суб..с мощното влияние на татко Блус,аз като дърт фен на АС/ДС (знам им всички парчета) щях да се включа..Свилене,браво,мн.добър саунд си изкарал с Винтиджа Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 (Редактирано) ^Не е Винтиджа.Страт копието("Legend"=100лв масивно дръво) смъкнато с тон надоле + Seymour Duncan JB jr на бриджа.И оттам през БРЕЙ-рингера, с неговия драйв, в картата на компа(посредством чинчове).Е, да не забравяме и пикъп бустера от същата марка, като адаптера(вързан между китарата и комбото). Винтиджа от много време стои в репетиционната и се скъсва от репетиции с Вас Марихуан. Редактирано Февруари 15, 2009 от SviStyle Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 ^Много химия бре.. ,хер Васко не ходи ли по Щатите вече?Поздрави от мен. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Ето едно джемче , което напомня на Диси , моето соло съм си го изсмукал от пръстите , колкото да сложа началото на джема . Пъхни ги малко по-назад тия китари, че да стане за джем трака. Много се бият със солиращата китара иначе. Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 19, 2009 Автор Отговорено Февруари 19, 2009 ^Вече ме мързи да првя каквото ида е,а и май съм затрил мултитрака :greenball: Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 19, 2009 Автор Отговорено Февруари 19, 2009 иначе го правих по всички канони на Диси ,няма нищо общо ,шотландскородените Йънг брадърс цепят по тоника/доминанта и суб..с мощното влияние на татко Блус,аз като дърт фен на АС/ДС (знам им всички парчета) щях да се включа..Свилене,браво,мн.добър саунд си изкарал с Винтиджа Малине,знам ,че си стар фен на Диси и ще те критикувам ! :greenball: Не всичките им песни са такива,каквито ги описваш , без да му мисля много ще ти дам само 2 - 3 примера - "Тач ту мач" , "Ти Н ти" , "Дърти диидс" и тн... , определено смятам ,че съм се движил по Диси каноните .Но това не е най-важното , просто ми заприлича на Диси и затова го кръсих така. Цитирай
Recommended Posts