hristakis88 Публикувано Януари 9, 2009 Публикувано Януари 9, 2009 От доста време си търся хубава звукова карта! Харесах си два модела - E-mu 1616 и M-audio FireWire 410.А днес намерих някаква промоция на тази - Phonic Firefly 808 в един бг сайт (780лв, но май без ддс). Работил ли е някой от вас с подобни карти или с тия и какво бихте ме посъветвали да си взема. Парите които мога да отделя за карта са 700 - 800 лв. Благодаря предварително!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 FireWire е по-добрият интерфейс за външни карти, не знам Ему-то, което си гледал как е точно. От тия двете аз бих взел М-Аудио. Прегледай също моделите на Едирол, ТС Електроник, Пресонус, мисля че са по-кадърни от изброените от теб. Фоник-а не я знам, ама надали... Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Колко канала и какво ще се записва? Цитирай
Sve Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Ползвам M-audio FireWire 410 вече година и мога да споделя, че нямам никакви проблеми с драйвери и стабилна работа под XP 32 bit. и според мен за цената си от 600 лв. свири добре и има добри възможности. Но пак зависи какво ти трябва. Цитирай
LOE Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 абе тия ему съвсем забравиха да пишат драйвери, а креатив сега си съкратиха 50% от персонала... сигурно положението ще става само по зле... много съм недоволен от съпорта им, той даже сайта им не се отравя понякога, пък кво остава за 64 битови драйвери и оправяне на МНОГОТО бъгове Цитирай
hristakis88 Отговорено Януари 12, 2009 Автор Отговорено Януари 12, 2009 Ползвам M-audio FireWire 410 вече година и мога да споделя, че нямам никакви проблеми с драйвери и стабилна работа под XP 32 bit. и според мен за цената си от 600 лв. свири добре и има добри възможности. Но пак зависи какво ти трябва. Ами главно ми трябва за минимална латенция, да мога да записвам добре с 2 микрофона и като вкарвам някакъв сигнал (китара или клваир) да ми звукоусилва достатъчно за запис. Исках да те питам и дали тази карта (FireWire 410) ще върви на 64 bit Windows? Благодаря предварително!!! Цитирай
Recommended Posts