Bassko Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Абе за мен най-якото соло си остава Jimi Hendrix - Hey Joe Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 доста относително нещо е тази класация........из между един куп все яки сола е изключително трудно да се определеи кое е N1 ,затова няма смисъл от такива класации..... Цялата класация както каза и някой преди мен не е заради самата нея а е за да си напалнят списанието все пак тряа да има нещо си там че младежите да купуват! Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Абе за мен най-якото соло си остава Jimi Hendrix - Hey Joe За мене пък най-великото е Voodoo Child, пак на тоя човек. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 хаха отде я изрови тая тема бе човек Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Ами де да знам. Нов съм във форума и ми е интересно да се поровя в архивите... Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 а на някой парчета определено не им е мястото в тази класация,примерно Smells Like Teen Spirit,защото солото не е нищо особенно и е на 26то място 1. Особено 2. За тебе може би...Колкото и да е елементарно, е приятно солото и то не само на мен. Не беше ли ти фенка на Слаш, който също не свири нищо особено, но има готини солачки ? 3. Класацията смуче и гълта. Цитирай
Kelly Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 а на някой парчета определено не им е мястото в тази класация,примерно Smells Like Teen Spirit,защото солото не е нищо особенно и е на 26то място 1. Особено 2. За тебе може би...Колкото и да е елементарно, е приятно солото и то не само на мен. Не беше ли ти фенка на Слаш, който също не свири нищо особено, но има готини солачки ? сега за едно 'Н' ли ще ми правиш проблем (без да имаш правомощия ) Иначе ,да,харесвам музиката на Слаш както и на Кърт Кобейн,така че не се опитвай да се заяждаш по какъвто и да било начин на мен така или иначе не ми пука Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Такива класации, като тази, за която говорим, не може да бъдат обективни. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 напомняте ми на 14 годишни метълчета, които се карат за своите любими групи: 'ааа мойта любима група е най-добрата', 'ааа ти ли ще кажеш че мойта любима група не може да свири'.....майтап направо и като се сбият става мармалад @kazimbutt пич, ще те черпя една бира. от малкото хора си с 6 поста, които пишат на правилен книжовен български език! поздравления Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 напомняте ми на 14 годишни метълчета, които се карат за своите любими групи: 'ааа мойта любима група е най-добрата', 'ааа ти ли ще кажеш че мойта любима група не може да свири'.....майтап направо и като се сбият става мармалад @kazimbutt пич, ще те черпя една бира. от малкото хора си с 6 поста, които пишат на правилен книжовен български език! поздравления Благодаря. Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 100 Greatest Guitar Solos Compilation Голяма част от песните не са китарджийски, а друга просто нямат соло (освен ако броим измъчените напъни на Кърт Кобейн, Кийт Ричардс и пр. Guitar heroes за свирня) Цитирай
Kelly Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 ех,Кийт Ричардс няма да го оставите намира май :wall: Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 100 Greatest Guitar Solos CompilationГоляма част от песните не са китарджийски, а друга просто нямат соло (освен ако броим измъчените напъни на Кърт Кобейн, Кийт Ричардс и пр. Guitar heroes за свирня) Еее, стига де! Кийт Ричърдс си свири доста добре. Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 (Редактирано) а на някой парчета определено не им е мястото в тази класация,примерно Smells Like Teen Spirit,защото солото не е нищо особенно и е на 26то място 1. Особено 2. За тебе може би...Колкото и да е елементарно, е приятно солото и то не само на мен. Не беше ли ти фенка на Слаш, който също не свири нищо особено, но има готини солачки ? сега за едно 'Н' ли ще ми правиш проблем (без да имаш правомощия ) Иначе ,да,харесвам музиката на Слаш както и на Кърт Кобейн,така че не се опитвай да се заяждаш по какъвто и да било начин на мен така или иначе не ми пука 1. Няяяя, трябва да се пише правилно. 2. Не се заяждам, нещо си се объркала.(явно използваш един и същи дилър дълго време, простено ти е ) Ако се заяждам, ще е на лични. 3. Говориме в частност за солото...Музиката на Кърт като цяло я остави на страна. Кажи кво рабираш под "нищо особено"? Трябва просто да ти харесва за да го сложиш еди-къде си. Идеята ми е, че сама си противоречиш. Редактирано Ноември 24, 2005 от st0rmblastt Цитирай
DanelectroDC Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 100 Greatest Guitar Solos CompilationГоляма част от песните не са китарджийски, а друга просто нямат соло (освен ако броим измъчените напъни на Кърт Кобейн, Кийт Ричардс и пр. Guitar heroes за свирня) Еее, стига де! Кийт Ричърдс си свири доста добре. освен че си свири доста добре си клони и към гениалност. тия класации май на никого не харесват. аз примерно съм съгласен с групата, дето е на първо място, ама не с парчето. не всеки не може да се угоди. Цитирай
Recommended Posts