Packo Packomirov Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Имам същия модел и мога да кажа, че съм доволен от китарката. За начинаещ е много добра, но мисля, че след като това е най-евтиния модел на Ибанец, цената му малко е завишена, в сравнение с другите китари в този клас, визирам Джаксън, Корт. Останалото в общи линии е добре и нямам забележки. Тремолото държи добре, голям избор на адаптерните позиции, ключовете и те държат добре, грифа е тънък и 'бърз' типчно за метъл моделите на Ибанец, единствено адаптерите са малко, как да кажа..."неопределени", но е и те вършат добра работа. Все пак китарата е най-нисък клас и за начинаещи и естествено, че сравнена с останалите модели на Ибанец ще е доста назад. За непретенциозния начинаещ китарист си е направо добра, ако минава към Ибанец от Кремона или Пълдин. GIO серийте са такъв евтин и достъпен клас, и за това качеството е по-ниско от на останалите модели. И това от къде е и от какво дърво е прекалена дребнавост в този случай. Когато някои се занимава полу- и професионално с музика, тогава тази китара не е за него, но в случая е добра. Тук наистина важи това правилото "Получаваш за това което плащаш'. А за един начинаещ мисля че китара за 1500-2000-2500 лв си е направо лукс. Все едно да имаш луксозна кола и да не знаеш как да я караш. Разбира се, който може да си позволи по-скъпа да си взима...но пак казвам "пробвайте преди да купувате"...ако ви харесва формата, цвета и е удобна и ви 'лепне' на ръцете ..тогава ОК...ако не изберете друга...а избор има голям - Джаксъни, Кортове, Ямахи, Скуаяри, БС Ричове и Ибанци колкото искаш...а и тук в форума можеш да спазариш за 450 лв някоя наистина добра китара... Тук стана тема като темата за скъпите и евтините Джаксъни....така, че 'айде успех и много свирене... Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) Hypnocil,виж как звучи иструментът в ръце на едно могъщо момче( вИЖ му акаунта има още)http://www.youtube.com/user/mikka92 Редактирано Януари 7, 2009 от rockozaurus Цитирай
hypnocil Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 Хмм Доста прилично звучи китара на тези клипчета. Sweet Child O' Mine е издокарано доста, като звук (поне така ми изглежда). Знам ли... бях гледал и Джаксъни някакви между 400 и 500 лева, ама ще го мислим (каквото и да взема предполагам, че ще ми звучи добре в сравнение с Кремоната ми)... Кубе също трябва да се взема с ~200 лв разполагам за него (в зависимост колко пари дам за китара) и то ще е от значение към звука. Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) Ако си забелязал пича свири с ROLAND, и както чуваш звукът е смазващ, а и самото кубе разполага с много ефекти.Та топло ти го препоръчвам, мисля че за едно микро кубе парите ще ти стигнат.(продават ги в РФ). Редактирано Януари 7, 2009 от rockozaurus Цитирай
hypnocil Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 Ако си забелязал пича свири с ROLAND, и както чуваш звукът е смазващ, а и самото кубе разполага с много ефекти.Та топло ти го препоръчвам, мисля че за едно микро кубе парите ще ти стигнат.(продават ги в РФ). А може ли да ми дадеш линк да разгледам тези кубета, като цени и характеристики. Искам да е с ефекти кубето, което ще взема да не взимам отделно ефект и тн... Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) http://www.roland.com/ + youtube.com+xxxx.Айде, би трябвало вече да имаш някаква идея. Редактирано Януари 7, 2009 от rockozaurus Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 откъде тръгна темата, докъде стигна.... Та какво викате за GRG170? Цитирай
the_pazzo Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Първо- ХВАЛА НА ТОЗИ ФОРУМ И ВСИЧКИ ЖИВУЩИ В НЕГО!!!!!! Съвсем наскоро ви открих и вече съм пуснал корени. Та, реших твърдо и неотклонно да последвам рокаджийското в себе си след няколко години мотане/2 години уроци и самоучене на ел.пълдин/ да се заема отново сериозно с китарата. Почти съм готов с избора на нова китара – Ibanez GRG170 DX. Кубето също поднових- Fender Frontman 15R, а старите дист.и ехо ще заменя с Digitech rp50 процесор. Искам да ми дадете мнение за … не се смейте – за цвета на китарата. Ако сте ги разгледали на живо кажете какви са ви предпочитанията. Само глейте как ще стана 1 такъв добър. p.s. Всякакви препоръки приемаме. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 (Редактирано) В момента в форума се продава един Ибанез 350ДХ за 600ЛВ! Купи го и е ще бъдеш предоволен! Редактирано Януари 8, 2009 от Black Bird Цитирай
the_pazzo Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 Вчера си взех Ibanez-a grg170dx. Страшно съм доволен, точно каквото очаквах- и грифа удобен и звука много приятен, абе 3 часа не я оставих да си почине. Цитирай
Recommended Posts