Necrophagist Публикувано Януари 7, 2009 Публикувано Януари 7, 2009 Това е за теб Чъки http://www.youtube.com/watch?v=eTpTzycJfnM...re=channel_page Цитирай
yakiya Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Що не се свържеш с "Scavenger" от форума.И той е як фен на Death,Kreator .Китарист е.Да сглобите неква формация. Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 8, 2009 Автор Отговорено Януари 8, 2009 много интересно,но не го познавам Пък и той до сега не ми е коментирал парчетата.А ти точно за каква формация ми говориш.Аз съм от шумен,но уча в търново,едва ли ще можем да се съберем да свирим Цитирай
yakiya Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 http://media.putfile.com/Death-Mentally-Blind-cover Е това го правихме преди 2 години некъде. Аз наредих барабаните и изсвирих баса,а той китарите и вокалите. Верно разстоянието е проблем.Ние сме от Сф. Здраве да е! А тука сме пакет.Аз съм по-високия,а той по-ниския китарист. http://media.putfile.com/Death-Lack-of-comprehension Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 8, 2009 Автор Отговорено Януари 8, 2009 и 2-те неща са много яки,но няма как да подмина видеото Много ме накефи,получава се интересно с 2-та вокала.Като гледам и ти фен на 91 human Следващата песен която ще запиша ще е поздрав за теб (Lack of comprehension) Иначе за другия китарист няма какво да кажа Но барабаниста ви го бива доста и аз искам един такъв-да свири Death с мен Поздрави от Шумен Цитирай
Додо Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Много добър кавър, човече. Death са сила и една от любимите ми групи. Респект! Human>All!!! (знам, че Without Judgement не е от там, казвам го във връзка с предния пост). Успехи за на пред! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Бравус, бравус, фен си с тая китара! Цитирай
Liquid Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Много готино свириш, но поработи малко върху вибратото си на солото. Когато примерно има задължан дълго време тон, не е нужно да е много силно или бързо вибратото, но е хубаво да го има. Добавя състейн и прави тона по-приятен. Забелязал ли си, как като си настройваш китарата с тунер, ако оставиш една струна да звучи по-дълго, тунера почва да показва по-ниско. За да го няма този ефект трябва малко вибратор. Основна техника за китаристи от всички стилове е, упражнявай я. Надявам се да съм бил полезен. Успех Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 11, 2009 Автор Отговорено Януари 11, 2009 да полезен си но имам и аз с какво да се извиня незнам вижда ли се на записа,че китарата няма 1-ва струна,а на мястото на 2-ра има 3-та.Скъсах струните защото вдигах настройката на китарата за да свиря Kreator.Прездолагам знаеш колко е кофти да се свири така-за това съм така скован,страх ме беше да не скъсам още нещо,че струните са доста стари,а пък в моето село шумен няма от каде да си купиш Иначе забелязвам че имам такива проблеми,звука ми не е лош иначе но от една камерка за скаип няма какво повече да се очаква Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 Поздравления Супер е станало! Само една дребна дребна забележка имам - бърху таиминга на ритъм солото... ама все тая Айде, все така! Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 15, 2009 Автор Отговорено Януари 15, 2009 благагодаря на всички,приемам парични дарения Цитирай
serengeti Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 yakiya хлапето ти много гот се облещва към 2.1о Цитирай
Recommended Posts