Radd Публикувано Януари 5, 2009 Публикувано Януари 5, 2009 Здравейте на всички, понеже съм нов в този форум (прясно регистриран реших да ви поздравя и да ви се представя с 1 - 2 думи. Първо да кажа защо се регистрирам тук: ами интересно ми е, отдавна следя форума (около година и ми е гот че има толкова хора които се занимават с ударни инструменти, а и от това което сте оставили като клипове и ноти по които се занимавате .........супер какво повече да ви кажа освен да продалжавате така, та да си дойда на думата Регистрирах се тук защото първо ми е гот да си говоря (пиша) за музика и второ защото виждам че има и готини хора. Така ето и малко инфо за мен: Казвам се Радо, от близо 24 години се занимавам с ударни инструменти (на 29 съм , завършил съм Бургаското СМУ, после и ДМА в София.....абе ударните са ми моят живот. До скоро........ Цитирай
fildi Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 добре дошъл, бате Радо! Дано си изкараш приятно във форума! Очевидно имаш голям опит с ударните инструменти и може и ние нещо да понаучим от теб и ползата да е взаимна Успех Цитирай
Radd Отговорено Януари 5, 2009 Автор Отговорено Януари 5, 2009 добре дошъл, бате Радо! Дано си изкараш приятно във форума! Очевидно имаш голям опит с ударните инструменти и може и ние нещо да понаучим от теб и ползата да е взаимна Успех хехе бате еми за помощта ако мога ще помагам само кажи...... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Здрасти приятел Хубаво е семейството ни да се множи ! Добре дошъл - официално и очакваме скоро музика и видео и от теб Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Добре дошъл Радо, ееееееееее най-после един бургазлия да влезе хехехе и аз съм завършил бургаското музикално. Цитирай
drumvarna Отговорено Януари 6, 2009 Отговорено Януари 6, 2009 (Редактирано) Недей да постваш видеа , редовно те дават по СКАТ ти къде се изгуби , не си в софия до колкото знам!! айде със здраве!! Данчо Редактирано Януари 6, 2009 от drumvarna Цитирай
Radd Отговорено Януари 6, 2009 Автор Отговорено Януари 6, 2009 Недей да постваш видеа , редовно те дават по СКАТ ти къде се изгуби , не си в софия до колкото знам!! айде със здраве!! Данчо хахаха мдаа супер телевизията СКАТ сцепиха се да въртят едно и също, мисля си дали да не ги съдя вече даже имат записи когато съм 11 клас уникални са....... в момента съм в Бургас и свиря в един оркестър очаквайте нови клипове познайте каде хаха......на таз телевизия трябва да и се забрани да снима концерти и всякакви музикални мероприятия просто много са зле от към озвучаване..... та сега ако ми подскажеш и кой си..... Със здраве........... Цитирай
Mogila Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 Еми какво да кажа...Радо))Това е най-готиния 4овек който съм срещал,много добър барабанист на който се възхищавам и много се радвам да те видя тук Цитирай
Recommended Posts