Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся учител по пеене


Recommended Posts

Ъм...на 16 години от София,момче...търся учител...или цяла академия :hysterical: при който да се обучавам...пеех преди 7-8 години...сега всеки който ме чуе,казва,че имам тембър и че просто ми трябват тренировки :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Oooooooooo, ще ти препоръчам Вили Оникян. :hysterical: Съдя по себе си - бях изключително зле, на пианото хващах само 2 - 3 тона, сега хващам над 2 октави. Тази жена е изключително кадърна и взима дори ученици, които са обявени за абсолютно бездарни от други светила в музиката; съдя по себе си. За 2 години при нея толкова се развих и съм толкова благодарна. ;) Нейни ученици влязоха в Топ 80 на Music Idol (от 8 хиляди участника) А най - ми харесва в нея, че никога няма да ти каже - "ти не можеш да пееш, какво ме занимаваш". Винаги че ти даде надежда и ще ти каже, че с труд всичко ще постигнеш. Много се отнесох, но наистина мисля, че тя ти трябва. Аз съм толкова благодарна на тази жена задето толкова много ми помогна и все още го прави и не се уплаши в началото, като ме чу колко фалшиво пея. :hysterical:

Взима 25лв за един урок (4ас и половина)

Ако си навит, ще ти дам нейните координати на лична. :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ми нов учител...но да е в района: Красна Поляна или квартали близо до Красна Поляна - Разсадника и т.н.

СПЕШНО Е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oooooooooo, ще ти препоръчам Вили Оникян. :bravo: Съдя по себе си - бях изключително зле, на пианото хващах само 2 - 3 тона, сега хващам над 2 октави. Тази жена е изключително кадърна и взима дори ученици, които са обявени за абсолютно бездарни от други светила в музиката; съдя по себе си. За 2 години при нея толкова се развих и съм толкова благодарна. :drummer: Нейни ученици влязоха в Топ 80 на Music Idol (от 8 хиляди участника) А най - ми харесва в нея, че никога няма да ти каже - "ти не можеш да пееш, какво ме занимаваш". Винаги че ти даде надежда и ще ти каже, че с труд всичко ще постигнеш. Много се отнесох, но наистина мисля, че тя ти трябва. Аз съм толкова благодарна на тази жена задето толкова много ми помогна и все още го прави и не се уплаши в началото, като ме чу колко фалшиво пея. ;)

Взима 25лв за един урок (4ас и половина)

Ако си навит, ще ти дам нейните координати на лична. :D

 

 

Искам и аз! Моля,моля!!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Oooooooooo, ще ти препоръчам Вили Оникян. :) Съдя по себе си - бях изключително зле, на пианото хващах само 2 - 3 тона, сега хващам над 2 октави. Тази жена е изключително кадърна и взима дори ученици, които са обявени за абсолютно бездарни от други светила в музиката; съдя по себе си. За 2 години при нея толкова се развих и съм толкова благодарна. :) Нейни ученици влязоха в Топ 80 на Music Idol (от 8 хиляди участника) А най - ми харесва в нея, че никога няма да ти каже - "ти не можеш да пееш, какво ме занимаваш". Винаги че ти даде надежда и ще ти каже, че с труд всичко ще постигнеш. Много се отнесох, но наистина мисля, че тя ти трябва. Аз съм толкова благодарна на тази жена задето толкова много ми помогна и все още го прави и не се уплаши в началото, като ме чу колко фалшиво пея. :)

Взима 25лв за един урок (4ас и половина)

Ако си навит, ще ти дам нейните координати на лична. ;)

Здрасти :rocker: !Аз също се нуждая от добра учителка по пеене.Можеш ли да пратиш и на мен координатите и на личен?Много ще ти бъда благодарен,че от доста време си търся такава и все нямам късмет.Мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oooooooooo, ще ти препоръчам Вили Оникян. :thumbup: Съдя по себе си - бях изключително зле, на пианото хващах само 2 - 3 тона, сега хващам над 2 октави. Тази жена е изключително кадърна и взима дори ученици, които са обявени за абсолютно бездарни от други светила в музиката; съдя по себе си. За 2 години при нея толкова се развих и съм толкова благодарна. :godbless: Нейни ученици влязоха в Топ 80 на Music Idol (от 8 хиляди участника) А най - ми харесва в нея, че никога няма да ти каже - "ти не можеш да пееш, какво ме занимаваш". Винаги че ти даде надежда и ще ти каже, че с труд всичко ще постигнеш. Много се отнесох, но наистина мисля, че тя ти трябва. Аз съм толкова благодарна на тази жена задето толкова много ми помогна и все още го прави и не се уплаши в началото, като ме чу колко фалшиво пея. :punk_guitar:

Взима 25лв за един урок (4ас и половина)

Ако си навит, ще ти дам нейните координати на лична. :bravo:

Здрасти :) !Аз също се нуждая от добра учителка по пеене.Можеш ли да пратиш и на мен координатите и на личен?Много ще ти бъда благодарен,че от доста време си търся такава и все нямам късмет.Мерси предварително.

и аз искам :) ако може И-мейл, къде се намира ... телефон :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не познавам въпросната г-жа Оникян...възможно е да е добър педагог...или пък само добър демагог...нямам честта да я познавам, следователно не би било коректно да я коментирам. Затова искам да вметна само нещо...по принцип. Има доста квалифицирани педагози, които вземат за ученици само хора, които наистина са сериозни и действително имат сериозни качества за пеенето....хора, които биха ги представили добре и такива, които заслужават един добър предподавател да им отдели от времето си. Но времената са трудни и доста вокални педагози(особено по-некачествените) са склонни да вземат всеки един, който е готов да си плаща таксата. Разбира се, не всеки ученик е тръгнал с голямата идея да покорява световната сцена, нормално е да има различно ниво ученици, така както и различно ниво вокални педагози. Но когато чуя за учител по пеене, който не връща никого, а при все това взема на урок повече от 10 лв. , косите ми се изправят. Това, казано на жаргон, си е чисто престъпление. По-горе четох как не било проблем, че се пеело фалшиво, как и да си пълен бездарник, ти се набива в главата, че с труд всичко се постига. Нямам нищо против труда и упоритостта, но хората не се раждаме с равни способности...някои са силни в едно, други в друго. Може ли всеки да стане най-бърз на 100 м гладко бягане...или плуване..или троен скок...или дори бокс? С пеенето принципът е същият, защо някой си мисли, че тук важи съвсем друг принцип? Може да има подобрение, дори сериозно подобрение, но дотам..... Как може да бъде насърчаван човек в пеенето, който няма достатъчно ресурс за това? Как може да му бъдат вземани цели 25 лв?

 

Така се прави една мечешка услуга...човекът пее, но е обречен да е винаги втора категория, където и да отиде да се занимава с музика. И някой ден все пак ще усети върху себе си неумолимата истина, а именно, че НЕ СТАВА ЗА ПЕЕНЕ и тогава ще боли много...не само заради пропилените средства и време. Разбира се, не всеки гони голямата сцена и изява, може някой просто да иска да си пее под душа, пред приятели...ок, но нужно ли е да плаща за целта повече от 10лв...познавам куп преподаватели, които вземат по толкова, или по 10-15 лв., при това учениците им са постигнали много повече(наистина много повече, някои си изкарват хляба с пеене) от това да са в топ 80 на Мюзик Айдъл(на това последното се смях от сърце, то си е като виц направо).

 

Всеки има право да си дава парите, където прецени, не съм против това... но съм против някой да бъде лъган и заблуждаван в онова, което реално може да постигне като певец. Още повече, че пеенето е едно такова изкуство, за което човек трудно може сам да прецени докъде е...не е като иструмента, при който можеш да го чуеш отстрани, да сравниш техниката. А ако човек е музикален инвалид, дори и да се запише, пак може да не разбере, че пее ужасно фалшиво.

 

Ако преподавателят е искрен с теб, каже ти, че певец няма да станеш, че няма кой знае колко да постигнеш в това, но ти въпреки всичко държиш да си плащаш-тогава ок, всеки избира как да харчи...Един играе хазарт, друг е маниак на тема "дрешки", трети ги хвърля по жени(по мъже хихи), алкохол и т.н... защо някой да не си троши парите за това да зяе срещу някой, седнал на пиано?

 

Пак повтарям, не познавам въпрсната г-жа Оникян, този ми пост не е насочен към нея, не знам дали написаното от останалите за нея е така, както е представено. Не бих дал координати и на учител, за да не се възприеме всичко това просто като една реклама. Искам само да е червена светлина за онези, които искат да се занимават с пеене.

 

Искрено ваш: Неморино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре казано от Неморино :P

Но аз наистина спешно търся учител...който да не е такъв скъпчия.Последния път когато давах толкова пари...бутнаха вътрешен човек до определени места. (ако е за въпрос този човек сега е в 20-ката на Мюзик Айдъл...без коментар).

Та, ако някой може да ми препоръча учител...много моля да ми пише на ЛС! :crying:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм от тези които търсят учител по пеене .Ако може да ми препоръчате, но и да дадете информация за учителя,

(къде е преподавал ,какво е завършил и.т.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз също търся учител

Надявам се не е проблем да ползвам тази тема

 

Та на въпроса

Не ме интересува човека дали ще ми взима 10, 20 или 50лв на урок

Важното е да си разбира от работата и да ми каже честно за колко ми стигат данните

За София става въпрос

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.