Jump to content
Българският форум за музиканти

ЗигиЗиги

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ЗигиЗиги

  1. Аз само да се похваля, че вече не търся...намерих човека!
  2. Много добре казано от Неморино Но аз наистина спешно търся учител...който да не е такъв скъпчия.Последния път когато давах толкова пари...бутнаха вътрешен човек до определени места. (ако е за въпрос този човек сега е в 20-ката на Мюзик Айдъл...без коментар). Та, ако някой може да ми препоръча учител...много моля да ми пише на ЛС!
  3. И на мен ми трябва учител по пеене от София...но ми препоръчаха някой който взима по 40 лв. на час ...та ако някой знае нещо нека ми пише на ЛС...много ще съм благодарен.
  4. Трябва ми нов учител...но да е в района: Красна Поляна или квартали близо до Красна Поляна - Разсадника и т.н. СПЕШНО Е!
  5. Ъм...на 16 години от София,момче...търся учител...или цяла академия при който да се обучавам...пеех преди 7-8 години...сега всеки който ме чуе,казва,че имам тембър и че просто ми трябват тренировки
  6. Аз много се колебах,дали....или не...но реших до година..до тогава продължавам с ушражнения и т.н.!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.